Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna!

Pelit K-Ruoka-sovelluksessa

K-Ruoka-sovelluksessa voi myös pelata pelejä - kyllä, luit aivan oikein! Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Sinun ei siis tarvitse kuumeisesti odottaa palkinnon saapumista postiluukusta, vaan voit hakea palkinnon heti lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Pelit löytyvät ainoastaan K-Ruoka-sovelluksesta ja niiden pelaaminen edellyttää K-Ruoka-sovellukseen kirjautumista K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka", tai klikkaa alla olevista kuvakkeista ja lataa sovellus puhelimeesi.

play store 100px Apple store 100px

K-Tunnuksen voit luoda täällä ja Plussa-kortin voit tilata tarvittaessa ilmaiseksi täältä.

Löydät pelin aina sovelluksen Ajankohtaista-valikosta. Mikäli peli ei ole heti ensimmäisenä, löydät sen vierittämällä valikkoa oikealle. Jos et löydä peliä ollenkaan, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon.

Tällä hetkellä sovelluksessa ei ole peliä voimassa. Ei hätää, seuraava peli alkaa kuitenkin pian! Seuraa K-Ruoka-sovellusta!

Rekisteriseloste