K-Ruoka-sovellus
Sähköiset kuitit ovat täällä!

Sähköiset kuitit ovat täällä!

Askel lähempänä paperitonta asiointia

Sähköiset kuitit ovat viimein rantautuneet K-Ruoka-sovellukseen! Paljon toivotut sähköiset kuitit löytyvät Lisää-valikon takaa. Kuitit on jaeteltu kahdelle puolelle: ostoksien kuitit ja takuukuitit. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Paperinen kuitti tulostuu edelleen K-ruokakaupoissa sähköisen kuitin rinnalla, mutta kokonaan paperiton kuitti on suunnitteilla ja tulossa.

Sähköiset kuitit säilyvät sovelluksesssa kaksi vuotta. Takuukuitit pysyvät tallessa koko takuun voimassaoloajan ja se latautuu ainoastaan henkilölle, jonka Plussa-korttia on käytetty tuotteen oston yhteydessä.

Jotta kuitit alkavat näkymään automaattisesti, tulee sinun kuittien käyttöönoton ensimmäisellä kerralla tehdä vahva tunnistautuminen. Vahvaa tunnistautumista ei vaadita, jos olet tehnyt sen aikaisemmin esimerkiksi K-Ostoksien yhteydessä.

Ota sähköiset kuitit käyttöön tästä>>

Eikö kuitit näy?

  • Tarkista sovelluksen versio. Kuitit näkyvät sovelluksen uusimmassa versiossa (4.0.0.). Muistathan päivittää sovelluksesi. Pääset päivittämään sovelluksen omassa sovelluskaupassasi.
  • Olethan kirjautunut sovellukseen K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti? Jos et, voit luoda K-Tunnuksen täällä ja mikäli Plussa-kortti puuttuu vielä takataskusta, voit sen tilata ilmaiseksi täältä.
  • Huomioithan, että kuitit näkyvät toistaiseksi vain K-Ruoka-sovelluksessa. Verkkoversioon kuitit rantautuvat pian.