K-Ruoka-sovellus
K-Ruoka-sovelluksen sähköiset kuitit

K-Ruoka-sovelluksen sähköiset kuitit

Askel lähempänä paperitonta asiointia

Nyt voit jättää paperiset kuitit kassalle ja tarkistaa osto-ja takuukuitit sen sijaan suoraan sovelluksesta. Saat aktivoitua sähköiset kuitit helposti sovelluksessa Lisää-valikon takaa.

Kuitit on jaeteltu kahdelle puolelle: ostoksien kuitit ja takuukuitit. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Saat sähköiset kuitit K-Citymarketissa, K-Supermarketissa ja K-Marketissa tehdyistä ostoksista. Verkkokauppaostoksien kuitit eivät toistaiseksi tallennu sähköisesti.

Sähköiset kuitit säilyvät sovelluksesssa kaksi vuotta. Takuukuitit pysyvät tallessa koko takuun voimassaoloajan . Kuitit latautuvat aina henkilölle, jonka Plussa-korttia on käytetty oston yhteydessä. Kuitit eivät lataudu rinnakaiskortin haltijalle.

Paperinen kuitti tulostuu edelleen K-ruokakaupoissa sähköisen kuitin rinnalla, mutta kokonaan paperiton kuitti on suunnitteilla ja tulossa.

Ota sähköiset kuitit käyttöön tästä >>

Eikö kuitit näy?

  • Tarkista sovelluksen versio. Kuitit näkyvät sovelluksen 4.0.0. versiossa ja sitä uusimmissa versioissa. Muistathan päivittää sovelluksesi. Pääset päivittämään sovelluksen omassa sovelluskaupassasi.
  • Olethan kirjautunut sovellukseen K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti? Jos et, voit luoda K-Tunnuksen täällä ja mikäli Plussa-kortti puuttuu vielä takataskusta, voit sen tilata ilmaiseksi täältä. Pääset lisäämään Plussa-korttisi sovellukseen täällä.
  • Huomioithan, että kuitit näkyvät toistaiseksi vain K-Ruoka-sovelluksessa. Verkkoversioon kuitit rantautuvat pian.