K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Vinkit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

Vinkit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

K-Ruoka-sovellus on paras kauppa- ja kokkauskaveri jokaiselle ruoan ystävälle. Ota tästä haltuun parhaat tärpit!

K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä ja on paras kauppakaveri. Ladattuasi K-Ruoka-sovelluksen, on kätesi ulottuvilla aina kauppasi edut ja tarjoukset, voimassa olevat henkilökohtaiset edut, ostoksiesi kuitit (myös takuukuitit!), keräilypassit, ajankohtaiset ruokaan liittyvät sisällöt sekä tietenkin maailman parhaat reseptit. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

Näe kauppasi tarjoukset ja Oma Plussa -etusi

Sovelluksesta löydät kaikkien K-ruokakauppojen edut ja tarjoukset parilla klikkauksella. Kaupan tarjoukset löytyvät alavalikon edut-osiosta klikkaamalla tai suoraan etusivun "omat kaupat" kohdasta. K-Supermarketeiden kohdalla kaupan sivulta pääsee myös tarjouslehden digitaaliseen versioon.

Sovelluksen etusivulta löydät myös kätevästi viikottain vaihtuvat ostohistoriaasi perustuvat henkilökohtaiset tarjoukset ja edut eli Oma Plussa -edut, jotka voit noutaa K-Citymarketeista, K-Supermarketeista ja K-Marketeista. Saat Oma Plussa -edut käyttöösi, kun syötät Plussa-korttisi numeron sovellukseen.

Suosikkireseptisi yhdessä paikassa

Pyöriikö sinunkin taloudessasi aina samat ruoat viikosta toiseen? K-Ruoka-sovelluksen laajan reseptivalikoiman avulla saat sisäisen kokkisi syttymään ja pannut kuumiksi. Reseptihakua voi rajata ruokalajien ja erityisruokavalioiden perusteella. Voit myös esimerkiksi hyödyntää kauppasi viikon tarjouksia ja etsiä raaka-aineen nimellä juuri itsellesi sopivia reseptejä. Reseptin raaka-aineet saa suoraan myös siirrettyä ostoslistalle. Reseptisivun ollessa auki, ei valmistusohjesivun näyttö sammu itsestään, jonka ansiosta kokatessa likaantuvilla sormilla näyttöön tökkimisen voi huoletta unohtaa. Reseptin voi myös tallentaa omiin suosikkeihin, jolloin sen löytää helposti uudestaan.

Suunnittele ostoksesi älykkään ostoslistan avulla

Ostoslistan unohtamista kotiin ei tarvitse enää stressata, kun se kulkee kätevästi aina mukana. Älykäs ostoslista on Plussa-korttitietojen ja tekoälyn avulla juuri sinulle personoitu ostoslista. Ostoslista ehdottaa sinulle usein ostamiasi tuotteita, jonka lisäksi käytössäsi on K-kauppasi koko valikoima. Tuotteet järjestäytyvät ostoslistalle osastottain, jonka vuoksi säästät aikaa kaupassa asioidessasi. Älykkään ostoslistan voi myös jakaa samaan Plussa-talouteen kuuluvien kesken.

Tilaa ruoat kotiin Ruoan verkkokaupasta

Arki vie usein mukanaan, ja ruoanlaitolle, saatika perheelle, jää usein liian vähän aikaa. Tilaamalla K-Ruoan verkkokaupasta säästät aikaasi ja saat ruokaostokset suoraan toimitettuna kotiovellesi. Verkkokauppatilauksen pääset tekemään alavalikon ostokset-osiosta. Voit myös hyödyntää tilaa ja nouda -palvelua. Ruoan verkkokauppa Suomessa on vielä melko uusi asia, mutta saavuttanut lyhyessä ajassa valtavan suosion.

Näihin ominaisuuksiin pääset käsiksi, kun lisäät Plussa-korttisi sovellukseen:

Näe ostoksiesi kuitit sähköisesti

Sovelluksen alavalikon lisää-osion takaa löydät nyt näppärästi myös sähköiset kuitit. Kuitit on jaeteltu sovelluksessa kahdelle puolelle: ostoksien kuitit ja takuukuitit. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia.

Kerää leimat digitaaliseen keräilypassiin

K-Ruoka-sovelluksen ansiosta voit unohtaa paperisilla keräilypasseilla ja leimoilla leikkimisen ja siirtyä digitaalisiin keräilypasseihin. Leimat täyttyvät aktivoituihin keräilypasseihin automaattisesti aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Kaikki voimassaolevat ja aktivoitavat keräilypassit löytyvät alavalikon lisää-osion takaa. Omat aktiiviset keräilypassit löytyvät etusivulta kohdasta "aktiiviset keräilypassit".

Tutki ostoksiasi K-Ostokset-palvelussa

Haluaisitko tietää ostoksiesi hiilijalanjäljen? Sovelluksen K-Ostokset-osiosta voit tutkia koko perheesi ruokaostoksia ja niiden kotimaisuus ja ilmastotasoa ja asettaa niille tavoitteita. Koko perheen näkymät näkyvät mikäli perheesi Plussa-talous on yhteinen eli taloudestasi löytyy Plussa-pääkortti ja vähintään yksi rinnakkaiskortti.

Pelaa ja voita tuotepalkintoja

Pelaa kuukausittain vaihtuvia pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja. Tuotepalkintona on esimerkiksi uutuustuotteita. Palkinnot latautuvat voiton yhteydessä suoraan Plussa-kortillesi ja ne voi lunastaa lähimmästä K-ruokakaupasta heti.

Pysy ajantasalla kertyneistä Plussa-pisteistä

Pysyt aina ajan tasalla Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan kertymisestä katsomalla ne K-Ruoka-sovelluksesta. Näet myös paljonko rahanarvoista etua olet saanut käyttämällä Plussa-korttia vuoden alusta ja juoksevan kuukauden osalta. Löydät ominaisuuden alavalikon lisää-osion takaa.