K-Supermarket Ilmajoki

K-Supermarket Ilmajoki

Päivitetty 1.3.2021

Tutustu K-Supermarket Ilmajoen Superkauppiaaseen, Jaana Jokiahoon.

47-vuotias Jaana on todellinen supernainen. Hän pyörittää Ilmajoella kauppaansa ja tasapainottelee samalla kiireisen perhe-elämän keskellä. Perheeseen kuuluvat aviomiehen, kahden tyttären, yhden jo kotoa muuttaneen pojan ja 2-vuotiaan iltatähti Väinön lisäksi muutama lapsenlapsi, hevosia, koiria ja kissoja. Perhekeskeisen Jaanan kotona onkin usein päällä melkoinen hullunmylly.

Aikaa vievät arjessa lisäksi lasten ja omat harrastukset. Kuntosalilla tulee käytyä yhdessä henkilökunnan kanssa ja koko porukka onkin yhdessä tiputtanut painoa jo yhden ihmisen verran. Jaana on myös kerännyt ympärilleen koko ajan kasvavan sponsoritiimin nuoria urheilijoita. Nuoret ja lapset ovatkin Jaanan sydäntä lähellä, eikä hän epäröi auttaa apua tarvitsevia ympärillään.

Energisellä ja rempseällä naisella tuntuu olevan aina joku projekti meneillään. Jaanalta löytyy kunnianhimoa ja tahtoa, ja hän antaa kaikkensa asiakkailleen ja yritykselleen. Monesti perhe ja ystävät joutuvatkin muistuttamaan Jaanaa välillä hengähtämään.