K-Supermarket Pohjantähti

K-Supermarket Pohjantähti

Päivitetty 1.3.2021

Tutustu K-Supermarket Pohjantähden Superkauppiaisiin, Mikko Laineeseen ja Henna Autioon.

Pohjoisen voimakaksikko Mikko ja Henna ovat nuoresta iästään huolimatta toimineet kauppiaina jo parikymmentä vuotta. Parikymppisinä alalla aloittanut kaksikko on kasvanut yhdessä aikuisiksi kaupan käytävillä ja samalla hioutunut vankaksi tehotiimiksi. Välillä on ollut myrskyisääkin, mutta aina on pidetty yhtä. Tässä kohtaa elämää on rauhoittunut ja oma paikka on löytynyt Sodankylästä.

Perheeseen kuuluu kaksi lasta, Aapo, 15 ja Kerttu, 12. Henna viettää vapaa-aikaansa koirien ja agilityn parissa. Mikko harrastaa talvisin moottorikelkkailua ja takataskusta löytyykin muutama SM-mitali. Nykypäivänä kelkan rattiin hyppää kilpailumielessä ennemmin poika Aapo, mutta Mikko haaveilee silti kisaavansa vielä kerran, ehkä jo tänä talvena.

Rennon lupsakka Mikko ja pirteä Henna järjestävät säännöllisesti kaupallaan kyläläisten iloksi erilaisia tempauksia. Hetkellisesti kylän vähenevä asukasmäärä huolettaa, mutta tulevaisuus otetaan vastaan sellaisena kuin se tulee. Maalaisjärki ja rento suhtautuminen elämään kantaa pitkälle.