K-Supermarket Vaajakoski

K-Supermarket Vaajakoski

Päivitetty 8.3.2021

Tutustu K-Supermarket Vaajakosken Superkauppiaisiin, Reetta ja Henri Puromäkeen.

Henri (47) ja Reetta (42) ovat uuden edessä. He ovat avaamassa Vaajakoskelle upouutta K-Supermarketia ja tähän voimanponnistukseen on laitettu kaikki taloudelliset ja henkiset voimavarat kiinni. Kaksikko pyörittää samaan aikaan myös viittä, pienempää K-Marketia, joten vuodesta on tulossa työntäyteinen, raskas ja jännittävä. Tässä perheessä eletään todellisia ruuhkavuosia.

Luonteiltaan Henri ja Reetta täydentävät toisiaan. Henri innostuu nollasta sataan, ja saattaakin joskus tunnehuipuissaan sanoa asiat turhan suoraan. Reetta tuo kaksikkoon pehmeyttä, mutta samalla hänkin pitää huolen siitä, että asiat hoituvat niiden vaatimalla tavalla.

Perheeseen kuuluvat lapset Niko, 16, Nea, 13, ja Aatu, 8. Perhe on tiivis ja läheinen, ja lapset elävät täysillä mukana kaupan arjessa. Lapset ovat selvästi ylpeitä vanhemmistaan ja mukana menossa. Alusta asti Reetalle ja Henrille on ollut selvää, että lapset eivät saa missään vaiheessa kärsiä vanhempiensa työnteosta. Tästä on pidetty kiinni aina, ja jos ei muuta keksitä, niin aikaa vietetään vaikkapa yhdessä kaupalla.