Tehdään joulu yhdessä
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.

Joulu on paljon enemmän kuin aatto ja valmis joulupöytä. Olemme mukana arjessa ja juhlassa, aina lähellä. Tehdään joulu yhdessä.

K-Market-logo-680x50

Tärkeintä ei ole aattoillan kattaus, vaan yhdessä tekeminen. Oli kyseessä sitten pipareiden koristelu lasten kanssa, kauppiaan jouluvalmistelut tai oman kylän perinteinen glögi-ilta.

Jokaisella meistä on oma tapansa ja aikansa aloittaa joulupuuhastelut. Lähikauppa on läsnä, kun ekat tortut ovat uunissa tai kun isä unohtaa taas ostaa puuroriisit. Voi vain nautiskella pimenevistä illoista, pipareista ja luumuhilloista. Pienistä iloista, kummallisista koristeista ja kauden lisäkiloista. Järjestää illanistujaisia kylällä, maistella työporukan kanssa glögiä tai viedä naapurille ruukun joulutähtiä.

Lähes 800 K-Marketia ympäri Suomen toivottaa hyvää joulun arkea. Tehdään joulu yhdessä.

Martin tuvan joulutunnelmaa

K-Market Landenin kauppias Miikka toimii Lohjalla kylän sydämenä, jotta kenenkään ei tarvitse olla yksin. "Kun kylä voi hyvin, kauppa voi hyvin." Niin myös joulunakin.

Hyppää mukaan Martin tupaan ›

Vaikuta kauppasi valikoimaan

Pikkujoulut ja joulun pyhät tulossa ja lempituotteesi puuttuu oman K-Marketisi valikoimasta? Esitä toiveesi ja vaikuta valikoimaan!Lue artikkeli
  Joulun valmistelu on paitsi perheiden ja ystävysten puuhaa, myös kylän yhteistä tekemistä, jossa kauppiaalla on tärkeä rooli. Joulu tehdään yhdessä läheisimpien, naapuruston ja lähikaupan kanssa.
  Katso tarjoukset ja edut ›

  Tee itse ihanat joulukalenterit

  K-Market on mukana luomassa yhdessäoloon perustuvaa ja tunnelmallista puuhailujoulua. Hetkisen arjen vastapainoksi on lupa rauhoittua joulun valmisteluun. Mitä jos tänä vuonna tekisi jotain itse? Itse tehdyt joululahjat ovat persoonallinen vaihtoehto pukin konttiin. Myös joulukoristeet voi tehdä itse, kirjekuorista joulukransseihin.

  Lue artikkeli ›

   Kyläkauppatarinat - Oliivi

   Vain viiden kilometrin päässä Helsingin keskustan sykkeestä sijaitsee Lauttasaari, jota toisinaan kutsutaan myös onnellisten saareksi. Lue artikkeli

    Kyläkauppatarinat - Vilja

    Pienessä kylässä tiedetään, että yhteisöllisyydessä on voimaa. Toisia autetaan, kun voidaan. Kauppias pitää tärkeänä, että kaupassa kohtaavat niin asiakkaat kuin ruoan tuottajatkin.Lue artikkeli

     Kyläkauppatarinat - Kompis

     Taalintehtaan K-Market Kompista luotsaa nuori ja innovatiivinen kauppias. Kauppias painottaa, että kaupan alalla on suuri vastuu eteenkin ruokahävikistä. Ympäristön ja ruoan arvostus on saanut kauppiaan ryhtymään konkreetisiin tekoihin hävikin vähentämiseksi. Lue artikkeli