Tehdään joulu yhdessä
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Vaikuta kauppasi valikoimaan

Vaikuta kauppasi valikoimaan

Pikkujoulut ja joulun pyhät tulossa ja lempituotteesi puuttuu oman K-Marketisi valikoimasta? Esitä toiveesi ja vaikuta valikoimaan!

K-Market-logo-680x50

Eksoottisia hedelmiä joulupuuroon? Kinkun tilalle vegaaninen vaihtoehto? Paikallisen tuottajan limppu aamiaispöytään? Tehdään joulu yhdessä! Vaikuta oman K-Marketisi valikoimaan esittämällä tuotetoiveesi omalle K-Marketillesi.

Me K-Marketilla arvostamme palautteita, jotta voimme kehittää kauppojamme entistä paremmiksi. Haluamme palvella kaupan asiakkaita asukkaiden toiveiden mukaisesti ja samalla tukea pien- ja lähituottajia. Jokainen asiakas on erilainen ja kenties joku muukin ilahtuu tuotetoiveestasi kaupan hyllyllä.

Voit pyytää toivomaasi tuotetta asioidessasi K-Marketissa suoraan kauppiaalta tai kaupan henkilökunnalta.

Toinen kätevä tapa toivoa tuotetta valikoimaan on lähettää toive suoraan kaupalle asiakaspalautelomakkeen kautta. Muista jättää lomakkeelle yhteystietosi, mikäli haluat kauppiaalta vastauksen tuotetoiveen toteutumiseen ja aikatauluun.

Kaupan some seurantaan

Monella K-Marketilla on oma Facebook-tili käytössään, minkä kautta omia toiveitaan pystyy myös esittämään. Kaupat usein kertovat sivullaan tuotemaistatuksista ja sesonkituotteiden saatavuudesta, kenties uusi lempituotteesi löytyykin uutuuksien joukosta?

K-Market-ketjun Facebook-sivua seuraamalla pääset mukaan koko ketjun kampanjoihin ja ruokavinkkeihin vastuullisuustekoja unohtamatta.

Miten sinä vaikuttaisit valikoimaan?

Huomautus 2019-11-05 150528