K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Uudenvuoden juhlat 2023

Uudenvuoden juhlat 2023

Joulun jälkeen on aika juhlia vuoden vaihtumista. Katso parhaat vinkit uuden vuoden juhliin 2023!

Uudenvuoden juhlien tarjoilut

Jouluruokia on monessa perheessä valmisteltu ajan kanssa ja vaivaa säästelemättä. Siksi uutenavuotena voikin oikaista helpommilla herkuilla. Nakit ja perunasalaatti ovat helppo ja maistuva tarjottava niin lapsille kuin aikuisille. Texmex lukeutuu myös uudenvuoden suosikkeihin. Tortillat, tacot ja quesadillat on helppo tuunata moneen makuun täytteitä vaihtelemalla. Tortillalastut ovat mainioita naposteltavia erilaisten dippien kuten guacamolen kera tarjottuna. 

Uudenvuoden menu voi olla myös juhlavampi: pienistä suolaisista cocktailpaloista, herkullisista gourmetburgereista ja näyttävästä juustokakusta syntyy kokonaisuus, jonka siivittämänä kelpaa ottaa uusi vuosi vastaan.

Uudenvuoden juhlajuomat

Vuoden vaihtuessa moni juhlaseurue poksauttaa pullollisen kuohuvaa alkavan vuoden kunniaksi. Kuohuviinin kanssa maistuvat pienet suolaiset cocktailpalat ja itse tehdyt sushit, miksei myös makea juustokakku

Tarjoisitko uuden vuoden illassa alkoholitonta kuohuviiniä? Raikkaan hedelmäinen alkoholiton kuohuviini yllätti positiivisesti ainakin K-Ruoan makutestiin osallistuneet. Ennen kuplivan poksauttelua kannattaa kerrata myös vinkit kuohuviinipullon turvalliseen avaamiseen.

Uuden vuoden juhlien ohjelma

Raketit kuuluvat uudenvuoden perinteisiin. Hauskoja ohjelmanumeroita ovat myös uudenvuoden hattujen askartelu tai kuohuviinilasien glitteröinti yhdessä juhlijoiden kesken.

Värikkäät raketit ovat uudenvuoden yön kohokohta. Ilotulitteita saa käyttää uudenvuoden yönä kello 18–02 välisenä aikana. Kertaa turvallisen ilotulotuksen muistilista ja lue myös miten ääniherkkien lemmikkien oloa voi helpottaa uudenvuoden aaton rakettien paukkeessa.