Suklaajäätelöfanien vegaaninen uutuus - Aino kaurajäätelö Suklaahyve

Suklaajäätelöfanien vegaaninen uutuus - Aino kaurajäätelö Suklaahyve

Päivitetty 11.3.2020

Kasvipohjaisista jäätelöistä nauttivia suklaafaneja hemmotellaan tänä keväänä Ainon uudella vegaanisella Suklaahyve-kaurajäätelöllä.

Ainon uudet kaurajäätelöt on otettu innolla vastaan, ja suklaajäätelö on ollut toivottu lisä kaurajuomasta valmistettujen jäätelöiden valikoimaan – onhan suklaa yksi suosituimmista jäätelömauista Suomessa. Aino Kaurajäätelö Suklaahyve on tehty pehmeästä kaakaokaurajäätelöstä, jossa piilee suklaahippuja ja päällä runsaasti herkullista suklaakastiketta.

aino kaurajaatelo suklaahyve kannella 680x300

Ainon kaurajäätelöissä maito- ja kermavalmisteet on korvattu suomalaisesta kaurasta tehdyllä kaurajuomalla. Pääraaka-aineen vaihtuminen kaurajuomaan haastoi kokeneetkin tuotekehittäjät. Kaurajäätelön suussa sulavan pehmeä koostumus sekä herkullinen maku saavutettiin tarkalla, pitkäjänteisellä tuotekehitystyöllä ja erilaisten jäätelöammattilaisten saumattomalla yhteistyöllä. Aino-jäätelöt valmistetaan Hämeessä, Turengin tehtaalla.

Aino kaurajäätelöt ovat vegaanisia, gluteenittomia ja luonnollisesti laktoosittomia. Ne sisältävät luonnon maut ja värit, ja niiden valmistuksessa käytetään suomalaista biokaasua.

Aino kaurajäätelövalikoimassa löytyy Suklaahyveen lisäksi kaksi muuta makua. Aino Kaurajäätelö Omenahyve sisältää kardemummanmakuista kaurajäätelöä, omenakastiketta omenanpaloilla sekä mantelikrokanttia ja Aino Kaurajäätelö Puolukkahyve kaurajäätelöä, puolukkakastiketta ja karamellikastiketta