Apetina saa kasvikset maistumaan

Apetina saa kasvikset maistumaan

Päivitetty 25.6.2019

Suomalaisten lisääntynyt innostus kasviksiin näkyy kesän grillipöydän antimissa. Lihan lisäksi suomalaiset grillaavat yhä useammin myös juustoja ja kasviksia. Tarjolla on usein myös erilaisia salaatteja ja kasvislisukkeita.

Yli kolmasosa suomalaisista haluaa syödä enemmän kasviksia tinkimättä kuitenkaan ruoan hyvästä mausta ja täyttävyydestä. Monet kuitenkin kokevat, ettei yksin kasviksista synny riittävän täyttävää ja herkullista ateriaa.*

Juustot tuovat kasvisruokiin ja –lisukkeisiin makua ja pehmeän täyteläistä rakennetta. Uusi Apetina kesäboksi auttaa laajentamaan ruokareviiriä ja lisäämään kasviksia kesän grilliherkkujen kirjoon.

Apetina kesäboksiin kuuluu neljä Apetina juustoa

Apetina kesaboksi uutuussivu Apetina Crumbly välimerellinen juustopala 150g

Apetina Crumbly on kevään uutuusjuusto. Murennettuna se sopii hienosti esimerkiksi grillattujen kasvisten, kuten paprikoiden ja kesäkurpitsan päälle.

Apetina Halloumi 200g

Apetina Halloumi puolestaan on helposti grillattava aterian tähti heille, jotka haluavat grillata välillä muutakin kuin lihaa. Kokeile vaikka kasvisburgerin välissä!

Apetina Snack Green olives and garlic 100g

Apetina Snack green olives and garlic kruunaa perinteisen kreikkalaisen salaatin.

Apetina Original tetrapala 200g

Apetina Original tetrapala on koostumukseltaan kermainen ja pehmeä. Siitä syntyy kermaviilin ja rouhitun mustapippurin kanssa tasaiseksi sekoitettuna loistava dippi vihanneksille ja grillatuille kasviksille.

Uusi ilme, tuttu maku

Oletko huomannut, että koko Apetina-tuoteperheen pakkausilme on uudistunut? Uusissa pakkauksissa tuotenimet tulevat entistä selkeämmin esiin ja vähärasvaiset tuotteet on helppo erottaa pakkauksen erilaisen värityksen ansiosta.

*Taloustutkimus, How Finns eat 2017 research