Apetit luomupakasteet - helpotusta arkeen

Apetit luomupakasteet - helpotusta arkeen

Päivitetty 11.1.2018

Helpota kiireitä tai arjen askareita Apetitin luomukasvispakasteilla. Niistä syntyy hujauksessa maukas keitto tai kiusaus!

Apetit antaa lisäaikaa arkeen

Vapauta aikaa arkikokkauksista muulle elämälle ja oikaise keittiössä käyttövalmiilla Apetitin luomupakasteilla. Apetit Kotimainen Luomu Peruna & keittokasvis 750 g sekä Peruna-sipulisekoitus 750 g riittävät hyvin isommankin perheen tai porukan ateria-aineksiin. Kun keitto kuplii hiljalleen liedellä ja kiusaus paistuu uunissa, on aikaa pitää hauskaa perheen kanssa tai uppoutua kirjan ääreen!

Suosituimmat Apetit-tuotteet saa nyt myös luomuna! Apetit Kotimainen Luomu-tuoteperheen maukkaat kasvikset ovat erittäin laadukkaita ja puhtaita, kuten kaikki Apetit Kotimainen-tuotteet. Niiden viljelyssä hyödynnetään Apetit Vastuuviljelyperiaatteita.

apetit kuvitus

Loihdi luomukasviksilla helpot arkiruoat

Kaipaatko vinkkejä siihen, mihin Apetitin luomukasviksia käyttäisi? Luomu Peruna & keittokasvis-sekoitus sopii erinomaisesti esimerkiksi maukkaaseen punaiseen lihakeittoon, perinteiseen helppoon jauhelihakeittoon tai ihanan kesäiseen savumuikkukeittoon!

Kiusaukset ovat arjen takuuvarmoja valintoja, jotka etenkin Apetitin valmiilla pakastesekoituksilla valmistuvat kädenkäänteessä. Kokeile joka perheen suursuosikkia kinkkukiusausta tai juustoista kasviskiusausta.