Atria Yhden Pannun Kanat – Nyt uutuus Pastakana Pomodoro!

Atria Yhden Pannun Kanat – Nyt uutuus Pastakana Pomodoro!

Päivitetty 1.9.2021

Atrian syksyn uutuudet inspiroivat kotikokkaajia ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia ja vinkkejä ruoanlaittoon. Suosikkituoteperhe Yhden Pannun Kanat saa tänä syksynä täydennystä – tutustu alla ihanaan uutuuteen Yhden Pannun Pastakana Pomodoroon.

Atria Yhden Pannun Kanat valmistuvat vaivatta yhdellä pannulla muutamasta raaka-aineesta. Lisää vain riisi tai pasta sekä neste ruskistettujen kanaviipaleiden joukkoon ja hauduta kypsäksi. Valmista tulee 20 minuutissa! Tuotteet takaavat varman onnistumisen aloittelijallekin, sillä pakkaus sisältää sekä reseptin että selkeät kuvalliset ohjeet.

Tämän syksyn uutuus Pastakana Pomodoro sisältää isoja kanan fileeviipaleita lämpimän mausteisessa kastikkeessa, johon tomaatti, valkosipuli ja persiljahiput tuovat mahtavaa makua. Lisää pannulle kanojen joukkoon vain kerma, tomaattimurska, pasta ja vesi, ja herkullinen, koko perheelle maistuva pasta-ateria on valmis.

K-ruoka - Tuotekuva Pastakana 680x680

Tuoteperheestä löytyy myös kaksi muuta vaihtoehtoa: Currykana Kookos sekä Risottokana Herkkusieni.

Currykana Kookos sisältää isoja kanan fileeviipaleita mausteisessa kastikkeessa, jossa on mukana muun muassa currya, kurkumaa, inkivääriä ja kookoshiutaleiden hippusia. Lisäksi tarvitset vain tölkin kookosmaitoa, riisiä ja vettä. Yhdellä pannulla syntyy 20 minuutissa koko perheelle maistuvaa arkiruokaa.

K-ruoka - Tuotekuva Currykana 680x680

Risottokana Herkkusieni sisältää reilunkokoisia kanan fileeviipaleita pehmeän aromikkaassa kastikkeessa. Makua antavat muun muassa mustapippuri, valkosipuli ja herkkusienten hippuset. Lisäksi ei tarvita muuta kuin purkki ruokakermaa, riisiä ja vettä. Selkeät ohjeet löytyvät tuotepakkauksesta.

K-ruoka - Tuotekuva Risottokana 680x680

Atria-tuotteiden liha on aina suomalaisilta tiloilta peräisin. Pakkauksen antibioottivapaa-merkintä kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.