Auta pelastamaan Itämeri!

Auta pelastamaan Itämeri!

Päivitetty 25.9.2023

Ostaessasi minkä tahansa Sensodyne Nourish -tuotteen lahjoitamme 0,20 € John Nurmisen Säätiölle.

Itämeri on ainutlaatuinen, pohjoinen murtovesimeri, jollaista maailmassa ei ole toista. Ihmisen toiminta kuormittaa Itämeren herkkää luontoa. John Nurmisen Säätiön tavoitteena on elävä Itämeri, jossa ravinteita ja leviä ei ole liikaa, pohjalla riittää happea, ja meren eliöyhteisö on monimuotoinen ja elinvoimainen.

Itämeren ongelmista suurin on rehevöityminen, mutta myös öljy- ja kemikaalikuljetukset, luonnon köyhtyminen ja ilmastonmuutos uhkaavat rakasta mertamme. John Nurmisen Säätiössä tehdään konkreettista työtä Itämeren pelastamiseksi. **

Tässä työssä haluamme olla mukana.

Uusin Sensodyne Nourish -tuotteemme on hammasharja, jonka valmistuksessa ja pakkauksessa on otettu huomioon ekologisuus ja kestävä kehitys. • Harjakset kierrätetyistä PET-pulloista • Varsi valmistettu paperituotannon sivutuotteesta • Kierrätettävä pakkaus ilman muovia

Large

Sensodyne Nourish -hammastahnat Ravitsee & vahvistaa jokaisella harjauksella

Sensodyne Nourish -hammastahna bioaktiivisilla mineraaleilla vahvistaa ja ravitsee sekä samalla suojaa hampaita vihlonnalta*. Ravitseva hammastahna auttaa palauttamaan luonnollisen, terveellisen tasapainon suussa*. Kierrätettävä pakkaus ja vegaaninen*** koostumus.

Sensodyne Nourish Gently Soothing On kliinisesti todistettu suojaavan hampaiden vihlonnalta* luonnollisen mintun ja Aloe vera -uutteen seoksella puhtaan ja rauhoittavan tunteen saavuttamiseksi.

Sensodyne Nourish Healthy White

On kliinisesti todistettu suojaavan vihlonnalta* ja poistavan värimuutoksia. Luonnollinen minttu ja sitrusöljy ravitsevat ja antavat puhtaan tunteen.

  • Harjaamalla kahdesti päivässä.

** lähde: John Nurmisen Säätiö | Intohimona Itämeri (johnnurmisensaatio.fi) *** Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.