Leader Barebake, vaivatonta raakaleivontaa

Leader Barebake, vaivatonta raakaleivontaa

Päivitetty 22.11.2017

Tuntuuko raakaleivonta työläältä ja vaikealta? Leader Barebake raakakakkuainekset sisältävät kaiken tarvittavan ihaniin raakakakkuihin, jotka onnistuvat taatusti.

Raakakakut ilman hiusten raastamista

Monet meistä ovat maistaneet ihania raakakakkuja kahviloissa, mutta kotona samoja leivonnaisia yrittäessä tulos on ollut hyvin erilainen - jos kakku on pysynyt kasassa ollenkaan! Leader Barebake raakakakkuainesten avulla tumpelompikin raakaleipuri onnistuu varmasti.

Raakakakkujen mehevä pohja on helppo valmistaa pakkauksen mukana tulevista Barebar-raakapatukoista. Kakun ihana makeus tulee taateleista ja lucumasta. Suklaaunelma-raakakakku sisältää puhdasta 70 % raakasuklaa, joka tasapainottaa sopivasti makean täytemassan makuja. Marjaunelma-raakakakku on raikas, mehevä ja herkullinen kokonaisuus. Cashewpähkinät ja taatelit tekevät molempien kakkujen täytteistä kermaisen pehmeän.

Barebake kuvitus tuotteet

Mitä on raakaleivonta?

"Raaka"-termi tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, ettei raaka-aineiden valmistuslämpötila nouse yli 45 °C. Kakut ja leivonnaiset hyydytetään jääkaapissa tai pakastimessa, eikä uunia tarvita. Raakaleivonnassa keskitytään maun ja ulkonäön lisäksi laadukkaisiin sekä ravintoraikkaisiin raaka-aineisiin tyhjien kaloreiden sijaan. Siksi monet leivonnassa perinteisesti käytettävät ainekset onkin korvattu muilla, kuten pähkinöillä ja kuivahedelmillä.

Raakakakku sopii erinomaisesti juhlapöytään, sillä raakakakku sopii usealle erityisruokavaliolle. Leader Barebake-raakakakut ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia!

Barebake kuvitus 2

Tuunaa kakut itse

Barebake-raakakakut voit tuunata oman makusi mukaan, ja vain mielikuvitus on rajana! Lisää marjoja, hedelmiä, pähkinöitä tai mausteita – makuvariaatioita on lukemattomia! Joulun aikaan kannattaa testata jouluisia mausteita, tai koristella kakku sesongin parhailla hedelmillä: sitruksilla, persimonilla ja hehkuvilla granaattiomenan siemenillä.

Resepti- ja tuotevinkkimme