Uuden ajan kääre suojelee luontoa ja ruokaa

Uuden ajan kääre suojelee luontoa ja ruokaa

Päivitetty 28.10.2020

Bee's Wrap on luonnollinen ruokakääre, joka korvaa perinteiset kelmut ja foliot. Se vähentää muovin käyttöä keittiössä ja pidentää ruoan säilymisaikaa.

Oletko miettinyt, miten vähentää muovikelmun ja alumiinifolion käyttöä? Bee’s Wrap on luomupuuvillasta, mehiläisvahasta, luomujojobaöljystä ja pihkasta valmistettu kääre – uudelleen käytettävä vaihtoehto ruoan säilytykseen. Kestävää käärettä voi pestä ja käyttää uudelleen jopa vuoden ajan. Käyttöikänsä päässä sen voi kompostoida, tai suikaloida ja käyttää takan, nuotion tai saunan sytykkeenä.

Bee’s Wrapiin kiedottuna säilyvät pitkään niin puolikkaat hedelmät ja vihannekset, kuin leivät, salaatit, yrtit ja välipalatkin. Kääreessä kulkevat kätevästi eväät niin kouluun ja työpaikalle, kuin harrastuksiin ja retkelle. Bee’s Wrapia voi käyttää myös leivonta-alustana ja siitä voi tarpeen vaatiessa leikata pienempiä paloja. Sen voi myös pakastaa lyhytaikaisesti. Se ei kuitenkaan kestä kuumuutta eikä sovellu raa’an lihan ja kalan säilyttämiseen.

Kuvituskuva 1

Bee’s Wrap on helppo kietoa tiiviisti tuotteen ympärille tai kulhon päälle muovikelmun tavoin. Se myös parantaa ruoan säilyvyyttä mehiläisvahan antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta. Kääre pestään käytön jälkeen viileällä vedellä ja annetaan kuivua ilmavasti. Voit käyttää tarvittaessa hieman käsitiskiainetta.

Kuvituskuva 2

Bee’s Wrap-kääreet valmistetaan GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta, sertifioiduilla mehiläistarhoilla tuotetusta mehiläisvahasta, luomujojobaöljystä sekä pihkasta. Idea tuotteesta syntyi, kun kotiäiti Vermontista halusi löytää vaihtoehdon muovikelmun käytölle ja alkoi valmistaa mehiläisvahakääreitä perinteisin menetelmin omassa keittiössään. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä Vermontissa Yhdysvalloissa.

Tutustu tuotteen käyttöön alla olevalta videolta tai tästä.