Bimi®-parsakaali - helppoa syötävää varresta kukintoon

Bimi®-parsakaali - helppoa syötävää varresta kukintoon

Julkaistu 1.7.2020

Bimi®-parsakaalista ei synny ruokahävikkiä, sillä supervihanneksen voi syödä varresta kukintoon. Se käy niin paistettavaksi ja keitettäväksi kuin sellaisenaankin syötäväksi.

Bimi®-parsakaali on kiinalaisen parsakaalin ja perinteisen vihreän parsakaalin risteytys, joka näyttää ja maistuu herkulliselta. Tämä vihreä supervihannes on täynnä vitamiineja ja ravintoaineita, joilla on monia terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Bimi®-parsakaali on monipuolinen ja helppo valmistaa. Leikkuulautaa tai veistä ei tarvita, sillä tämän terveellisen herkun voi syödä kokonaan, varresta kukintoon. Parsakaalin käytöstä ei synny hitustakaan ruokahävikkiä. Ja mikä parasta, Bimi®-parsakaalin valmistaminen vie vain muutaman minuutin. Makeahko ja hieman pähkinäiseltä maistuva Bimi® valmistuu keittämällä, höyryttämällä, paistamalla pannulla tai grillaamalla. Sen voi myös nauttia rapsakkaan raakana salaatissa. Siitä saa nopeasti makua ja tärkeitä ravintoaineita annokseen kuin annokseen.

bimi 680x300

Kotimaista Bimi®-parsakaalia viljellään kesäisin Pekka Torvisen tilalla Kotalahdella. Viime vuonna aloitettu testiviljely oli menestyksekäs, minkä ansiosta Bimi®-parsakaalia on saatavilla tänä kesänä aikaisempaa suurempi sato.

”Bimi® on huipputuote, sillä se sopii mihin tahansa ruokaan ja on varsineen kaikkineen kokonaan syötävä. Omasta mielestäni parasta Bimissä® on mehevä maku, joka on aivan omaa luokkaansa”, kertoo viljelijä Ari Torvinen. Bimin® kasvukausi ulottuu Suomessa kesäkuun puolivälistä syyskuun loppuun.

Löydät lisätietoja Bimi®-parsakaalista sekä maukkaita reseptejä osoitteesta bimiparsakaali.fi