Uudet Budweiserin tölkit ja monipakkaukset nyt K-ruokakaupoissa

Uudet Budweiserin tölkit ja monipakkaukset nyt K-ruokakaupoissa

Päivitetty 29.1.2020

Amerikkalaistyylinen lager ilahduttaa oluen ystäviä nyt myös tölkkimuodossa. Budweiser on saatavilla tammikuusta lähtien kaikista K-ryhmän kaupoista paitsi yksittäisinä tölkkeinä myös kätevänä monipakkauksena.

Budweiser, yksi maailman suosituimmista olutbrändeistä on raikas ja maukas amerikkalaistyylinen lager. King of Beers -nimelläkin tunnettu Budweiser löytyy K-ryhmän kaupoista jatkossa myös puolen litran tölkkeinä ja kahdeksan tölkin monipakkauksissa. Uudet tölkkipakkaukset ovat alkoholipitoisuudeltaan 5,0 %. Budweiser kuvituskuva

Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa raikkaan maun

Budweiser on keskitäyteläinen, raikas lager, jonka panemiseen on käytetty vain parasta ohramallasta ja korkealaatuisia humalalajikkeita. Valmistukseen käytetään myös riisiä, joka antaa yhdelle maailman myydyimmälle oluelle raikkaan maun.

Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta amerikkalaisoluen maku on helposti lähestyttävä ja kevyt. Kun muita lager-tyylisiä oluita valmistetaan keskimäärin 15 päivän ajan, kestää Budweiserin valmistusprosessi tuplasti kauemmin. Budweiseria kypsytetään tankeissa pyökkilastujen kanssa 21 päivää, mikä onkin klassikkojuomalle ominaisen pehmeän ja raikkaan maun salaisuus.

Helposti juotava lager on parhaimmillaan nautittuna ruoan ja ystävien kanssa. Keveydessään se sopii erinomaisesti myös illanviettojen seurustelujuomaksi.

Vastuullisuus osana valmistusta

Budweiserilla on pitkät perinteet; sitä on valmistettu jo lähes 150 vuoden ajan. Resepti ja valmistusprosessi ovat pysyneet samoina aina alkuajoista lähtien.

Perinteiden lisäksi Budweiserin panimotalo Anheuser-Busch InBev on sitoutunut kestävän kehityksen edistämiseen. Budweiser tullaan valmistamaan vuoteen 2025 mennessä täysin uusiutuvalla energialla jatkossa lager syntyy siis puhtaan aurinkoenergian voimalla. Budweiser-pulloja valmistuu Euroopassa viikoittain viitisen miljoonaa. Uusiutuvan energian hyödyntäminen on näin ollen merkittävä ympäristöteko. Sen merkiksi Budweiser ottaa käyttöön myös uuden 100% renewable electricity -tunnuksen, joka nähdään myös Suomessa myytävissä tuotepakkauksissa lähitulevaisuudessa.

Suosikkiolutta myydään nykyisin 85 eri maassa.

Löydät Budweiser-tölkkiuutuudet tammikuussa kaikista K-ryhmän kaupoista. Budweiser kuvituskuva2

Budweiser K-Ruoka-verkkokaupassa