Classic Pizza Bake Home

Classic Pizza Bake Home

Classic Pizza Restaurantin suosituimmat pizzamaut saatavilla nyt K-ruokakauppojen valmisruokahyllystä. Vain muutaman minuutin paisto kotiuunissa ja pizzanautinto valmis!

Ravintolatasoista pizzaa kotiuunissa paistettavaksi saa nyt helposti ruokakaupasta, sillä Classic Pizza Restaurantin herkulliset pizzat rantautuivat K-kauppojen valmisruokahyllyihin. Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus nauttia suositun pizzaravintolaketjun premium-pizzoista omalla kotisohvallaan!

Classic Pizza Bake Home -sarjaan kuuluu pizzat eri makuun: legendaarinen, ihanan maukas Hangover, monen ikisuosikki Pollo Barbeque, trendikäs Serrano Special sekä huippumaukas kasvispizza Pesto & Co.

Bake Home -makuja työstettiin pitkään ja hartaasti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman lähellä Classic Pizza -ravintoloissa tarjottavia makuja. Lisäksi Classic Pizza Bake Home -sarjan pizzat on tehty käyttäen Classic Pizza Restaurantin omaa maukasta pizzapohjareseptiä. Pizzat tarvitsevat vain muutaman minuutin paiston kotiuunissa, joten valmistus on todella helppoa!

”Kun on kerran maistanut jotain täydellistä, on keskivertoon vaikea palata.”

Classic pizza pesto & co 680x300

Pesto & co

Tämä pizza antaa kasvisten loistaa! Pesco & co -pizzassa maistuvat mehevä pestokastike, tomaatti ja marinoidut artisokat. Täyteläinen mozzarella ja vuohenjuusto toimivat upeasti kasvisten parina ja viimeistelevät kokonaisuuden. Kasvispizza, johon rakastuvat taatusti kaikki!

Classic pizza hangover

Hangover

Tämä Classic Pizza Restaurantin vahvoja makuja sisältävä pizza on kehitetty nimensä mukaisesti päiviin, joita edeltää pitkäksi venähtänyt ilta – ja muihinkin hetkiin, jolloin mieli tekee ihanan runsaita, veden kielelle saavia makuja. Pizzassa maistuvat mausteinen salsakastike, pehmeän täyteläinen mozzarellaraaste, salami, pekoni, maustekurkut ja pikantit jalapenot.

Classic pizza pollo bbq

Pollo Barbeque

Pollo Barbeque on ollut Classic Pizza Restaurantin myydyin pizza jo vuosia – eikä ihme! Sen suolaisenmakea yhdistelmä grillattua kanaa, pekonia, ananasta ja bbq-kastiketta on kertakaikkisen huikea!

Classic pizza Serrano Special

Serrano Special

Tämä trendikäs ja makumaailmaltaan tyylikäs pizza hurmaa vaativammankin pizzan ystävän! Pizzan ihana makuyhdistelmä koostuu tomaattikastikkeen ja mozzarellaraasteen lisäksi ilmakuivatusta kinkusta, vuohenjuustosta, tomaatista ja rucolaöljystä. Vinkki! Aateloi pizza tuoreella rucolalla juuri ennen tarjoilua!