Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Classic Pizza Bake Home

Classic Pizza Bake Home

Classic Pizza Restaurantin suosituimmat pizzamaut saatavilla nyt K-ruokakauppojen valmisruokahyllystä. Vain muutaman minuutin paisto kotiuunissa ja pizzanautinto valmis!

Ravintolatasoista pizzaa kotiuunissa paistettavaksi saa nyt helposti ruokakaupasta, sillä Classic Pizza Restaurantin herkulliset pizzat rantautuivat K-kauppojen valmisruokahyllyihin. Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus nauttia suositun pizzaravintolaketjun premium-pizzoista omalla kotisohvallaan!

Classic Pizza Bake Home -sarjaan kuuluu pizzat eri makuun: legendaarinen Hangover, ikisuosikki Pollo Barbeque, trendikäs Crudo sekä kasvisvaihtoehto Pesto & Co. Bake Home -makuja työstettiin pitkään ja hartaasti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman lähellä Classic Pizza -ravintoloissa tarjottavia makuja.

Lisäksi Classic Pizza Bake Home -sarjan pizzat on tehty käyttäen Classic Pizza Restaurantin omaa pizzapohjareseptiä. Pizzat tarvitsevat vain muutaman minuutin paiston kotiuunissa, joten valmistus on todella helppoa.

”Kun on kerran maistanut jotain täydellistä, on keskivertoon vaikea palata.”

Classic Pizza Bake Home Pesto co 680 x 300

Pesto & co

Tämä pizza antaa kasvisten loistaa! Pesco & co -pizzassa maistuvat pestokastike, tomaatti ja marinoidut artisokat. Täyteläinen mozzarella ja vuohenjuusto toimivat upeasti kasvisten parina ja viimeistelevät kokonaisuuden.

Hangover2

Hangover

Tämä vahvoja makuja sisältävä pizza on kehitetty juurikin helpottamaan oloa edellisen, pitkäksi venyneen yön helpottamiseksi. Tulinen salsakastike, mozzarellaraaste, salami, pekoni, maustekurkut ja jalapenot ovat Classic Pizza Restaurantin yhdistelmä saamaan energiaa taas tulevaan päivään.

Pollo Barb

Pollo Barbeque

Pollo Barbeque on ollut Classic Pizza Restaurantin myydyin pizza jo vuosia. Sen suolaisenmakea yhdistelmä grillatulla kanalla, pekonilla, ananaksella ja bbq-kastikkeella on selvästi suomalaisten mieleen.

CRUDO1

Crudo

Tämä trendikäs pizza toimii kuin hattu päässä! Raikas makuyhdistelmä koostuu tomaattikastikkeen ja mozzarellaraasteen lisäksi ilmakuivatusta kinkusta, vuohenjuustosta, tomaatista ja rucolaöljystä. Aateloi pizza halutessasi tuoreella rucolalla.