Colgate® elixir - hammastahnan uudelleensyntyminen

Colgate® elixir - hammastahnan uudelleensyntyminen

Päivitetty 31.5.2021

Uusi Colgate® elixir hammastahna-sarja takaa ylellisen suunhoidon kokemuksen.

Kauneudenhoidon inspiroimat ainesosat miellyttävät kaikkia aistejasi ja houkuttelee tekemään hampaiden pesusta osan jokapäiväistä kauneudenhoidon rutiinia. Kaunis ja näyttävä muotoilu tekee elixiristä elegantin osan kylpyhuoneen sisustusta, kierrätettävyyttä unohtamatta. Tutustu koko Colgate® Elixir -tuotesarjaan: elixir White Restore, elixir Gum Booster ja elixir Cool Detox.

elixir White Restore

Tunne uuden korkealuokkaisen valkaisevan hammastahnan teho. Edistyksellinen värjäytymiä vastaan taisteleva teknologia sisältää yhdistelmän kolmea valkaisevaa mineraalia**, jotka vaalentavat kliinisesti todistetusti kolme kertaa enemmän pintavärjäytymiä.* Sisältää 1450 ppm natriumfluoridia.

Colgate elixir White Restore 680 x 300

elixir Gum Booster

Suunniteltu huolehtimaan erityisesti ikenien ja hammaskiilteen hyvinvoinnista. Sen sisältämä kaksoisfluoriditeknologia ja hyaluronihappo taistelevat plakkia vastaan ja pitävät ikenet terveinä. Huolehdi ikenistäsi paremmin kuin koskaan ennen. Sisältää 1450 ppm natrium- ja tinafluoridia.

Colgate elixir Gum Booster 680 x 300

elixir Cool Detox

Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia ja FreshFX-teknologiaa poistaa epäpuhtauksia hellävaraisesti ja jättää suuhun viileän raikkauden tunteen, joka kestää kymmenen kertaa kauemmin.* Sisältää luonnollista hiili- ja kookosuutetta, sekä 1450 ppm natriumfluoridia.

Colgate elixir Cool Detox 680 x 300

Tutustu koko Colgate® elixir -tuotesarjaan ja hemmottele itseäsi ylellisellä suunhoidon kokemuksella. Lue lisää täältä.

**Yhdistelmä erityistä silikaa, kalsiumpyrofosfaattia ja tetrapotassiumfosfaattia

*Verrattuna tavalliseen fluorihammastahnaan