Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Dagsmark Lappi - kotimaista koiranruokaa suomalaisista raaka-aineista

Dagsmark Lappi - kotimaista koiranruokaa suomalaisista raaka-aineista

Dagsmark tuottaa suomalaisista raaka-aineista Suomessa valmistettua, ravitsemuksellisesti korkealaatuista koiranruokaa kestävällä tavalla.

Vuonna 2016 muutama koiraihminen päivitteli keskenään, että miksi kaupoissa ei ole saatavilla kotimaista koiranruokaa, joka olisi valmistettu suomalaisista raaka-aineista. Tämä toimelias joukko laittoi tuulemaan johtoajatuksena tehdä korkealaatuinen koirankuivaruoka, joka on saatavilla ruokakaupoista. Selviö oli, että tuotteisiin käytettäisiin vain kotimaisia raaka-aineita. Vuonna 2017 yhtiö, Dagsmark Petfood oli täydessä toiminnassa ja toi markkinoille ensimmäisen tuotteen.

dagsmark kuvitus1 680x680

Dagsmark on koirien lähiruokaa

Alusta asti on ollut selvää, että reseptiikan ja tuotantoprosessien tulee olla sellaisia, että voimme puhua niistä ylpeästi ja avoimesti. Dagsmark haluaa myös omalla esimerkillään muuttaa nykyistä käytäntöä, jonka mukaan lemmikkiruoan alkuperämaamerkintä ei ole pakollinen. Dagsmark pakkauksesta löydät ruoan valmistusmaan aina selkeästi merkittynä. Ja yrityksen arvojen mukaisesti, se on aina Suomi.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yritykselle oikeuden käyttää Avainlippua. Avainlippu-alkuperämerkki on merkki laadusta ja todennetusta alkuperästä. Suomessa ei tällä hetkellä kukaan muu valmista kotimaista koiran kuivaruokaa.

Kuivamuona valmistetaan pienessä Karijoen kunnassa Etelä-Pohjanmaalla, Ruokaviraston valvomassa laitoksessa. Lisäksi Dagsmark tekee jonkin verran tuotantoyhteistyötä Raisioaquan kanssa. Valmistuksessa käytetään vain viimeisintä teknologiaa. Raaka-aineet tuotteisiin tulevat tehtaalle suomalaisilta maatiloilta, merestä ja metsistä. Jokainen Dagmarkin ainesosa on jäljitettävissä neliökilometrin tarkkuudella, tiloilta kuppiin. Dagsmark on koirien lähiruokaa ja tuotteen hiilitassunjälki on laskettu. Valitsemalla Dagsmark -tuotteen, tiedät sen ympäristövaikutukset.

dagsmark kuvitus2 680x680

Viljaton suosikki Lappi nyt 5 kg pakkauksessa

Suosituin ja rakastetuin tuote on ehdottomasti viljaton Lappi. Herkullinen Lappi sisältää kotimaista siipikarjaa sekä perunaa. Tuote on optimaalinen aikuiselle, aktiiviselle koiralle ja se sopii mainiosti myös hiukan herkkävatsaisemmille turreille. Tuotteen korkea proteiinipitoisuus ja maltillinen rasvaprosentti pitävät koiran ihannepainossa ja tukevat aktiivista elämäntapaa. Viljaton resepti, jossa tarpeellinen hiilihydraatti tulee perunasta, on erinomainen koirille, jotka saavat iho- tai allergiaoireita viljaa sisältävistä koiranruuista. Lappi-kuivaruoan voit tarjoilla koiralle sellaisenaan tai hiukan vedellä kostutettuna. Herkullinen maku takaa, että koirasi tulee ihastumaan kotimaiseen Lappi-kuivaruokaan! Saatavilla on kolme pakkauskokoa, 2 kg, 10 kg ja uutuutena vain K-ruokakaupoista kätevä 5 kg pakkaus!

Dagsmark Petfood valmistaa kotimaisten Savo, Häme, Lappi, Laihia, Hanko, Levi ja Eira -kuivaruokien lisäksi kotimaisia käsin käärittyjä hirvennahkaisia puruluita, jotka löydät Luumäki -tuoteperheen alta. Turvalliset, suomalaisesta raaka-aineesta valmistetut puruluut tehdään käsityönä Kotkamaan kylässä. Tuotteita ei ole valkaistu, säteilytetty eivätkä ne sisällä säilöntä- tai lisäaineita. Kotimainen hirvennahka on hyvin siedetty ja se sopii myös useimmille allergisille sekä herkkävatsaisille koirille. Löydät myös Luumäki-tuotteet kätevästi K-ruokakaupoista.

dagsmark lappi 5kg 1080x1080