deSIAM tuo Thaimaan keittiöösi

deSIAM tuo Thaimaan keittiöösi

Päivitetty 19.1.2018

Jokainen voi nyt helposti nauttia thai-keittiön mauista kotonaan deSIAM-tuotteiden avulla. Halusit sitten valmistaa aterian alusta alkaen itse tai käyttää valmiita kastikkeita, deSIAM takaa autenttiset ja laadukkaat raaka-aineet käyttöösi!

Monesta eri purkista vai kaikki samassa paketissa?

Moni meistä on selaillut ihastuttavia thaimaalaisia reseptejä, mutta luovuttanut loputtomalta tuntuvan ainesosalistan äärellä. Mistä löydän tamarindia tai kaffirlimetin lehtiä, osaanko sittenkään edes reseptin avulla maustaa currykastikkeen oikein? On myös se koulukunta, joka nauttii ajan viettämisestä lieden äärellä ja laajasta maustearsenaalista, josta voi makunsa mukana lisätä hyppysellisen tuota ja ripauksen tätä.

deSIAM-tuotteet tuovat Thaimaan maut keittiöön, halusi kokki sitten viettää keittiössä enemmän tai vähemmän aikaa. Tahnat on tarkoitettu niille, joilla on enemmän aikaa käytettävissä ruoanvalmistukseen ja haluavat tehdä enemmän itse. Valmiit ateriakastikkeet valmistuvat nopeasti ja helposti esimerkiksi arki-iltoina.

Esittelyssä deSIAM-tuotteet

Wokkitahnat

Herätä sisäinen wokkaajasi! deSIAM-wokkitahnat ovat täynnä kirpeää raikkautta. Ne tuovat esiin ja korostavat ruoan eri makuja. Makuvaihtoehtoina katkarapujen kanssa sopiva tamarindi, naudanlihan ja kalan kaveri sitruunaruoho ja curryjen sekä keittojen maustaja, ryppylimetti.

Thai-currytahnat

Herkulliset ja aromikkaat, tuoreista chileistä valmistetut thai-currytahnat iskevät epäilemättä makuhermoon. Ne takaavat mainiot maut etenkin curryruokiin, mutta ovat kokeilemisen arvoisia myös muissa ruokalajeissa! Makuvaihtoehtoina punainen currytahna, keltainen currytahna sekä panang-currytahna.

Thai-dippikastikkeet

Väkevää makua dippailuun tai kesän grillailuun. Kiistattomat herkulliset dippikastikkeet sopivat myös marinadeiksi. Makuina maapähkinäinen satay, sweet chili ja sitruunaruohoinen salaattikastike.

Haudutettavat currykastikkeet

Ihanan kermaiset currykastikkeet on valmistettu tuoreesta kookosmaidosta ja thai-currytahnasta. Kaada pannulle valitsemasi lihan tai vihannesten kanssa ja nauti! Maista vihreää currykastiketta, punaista currykastiketta tai keltaista currykastiketta.

Lisäksi deSIAM:in valikoimista löydät maukkaan kookosmaidon sekä helppokäyttöisen Pad Thai-ateriapakkauksen, joilla valmistat wokkinuudelit nopeasti ja helposti.