Dr. Oetker Yes It's Pizza

Dr. Oetker Yes It's Pizza

Kasvikset valtaavat nyt pizzapohjat! Dr. Oetkerin Yes It's Pizza -sarjan juju on punajuurella ja pinaatilla rikastetuissa pizzapohjissa.

Runsaasti kasviksia, 100% täyttä makua!

Dr. Oetkerin kesän uutuuspizzat hehkuvat värikkäinä - tällaista pizzaa et taatusti ole ennen syönyt! Rapea, ohueksi leivottu pizzapohja saa veikeän värinsä ja mahtavan makunsa runsaasta kasvissoseesta, jota sen tekemisessä on käytetty. Myöskään herkullisia täytteitä ja juustoa ei ole unohdettu.

Pizzat ovat todellisia kasvispläjäyksiä, sillä ne sisältävät jopa 40% kasviksia! Onkohan edes olemassa hauskempaa tapaa nauttia kasviksia, kuin pizzassa?

Kaksi värikästä makuvaihtoehtoa

BEETROOT BASE:
Ihanan punertava punajuuripohja. Herkullisen crème fraîche-kastikkeen päälle on ripoteltu täytteeksi kesäkurpitsaa, savustettua kinkkua, juustoa ja punasipulia. Mahtava makunautinto rapealla ja herkullisella pizzapohjalla ja jopa 36% kasviksia!

SPINACH BASE:
Värikkään vihreä pinaattipohjan ja maistuvan tomaattikastikkeen päällä täytteenä on parsakaalia, mehevää mozzarellaa ja herkkusieniä. Jopa 42% kasviksia - tästä ei yksikään toinen pizza laita paremmaksi!

Yes its pizza kuvitus