Elokuun parhaat uutuudet

Elokuun parhaat uutuudet

Elokuun 2018 parhaat tuoteuutuudet saapuvat K-ruokakauppoihin! Löydätkö suosikkisi heti?

Dr. Oetker Yes It's Pizza

Dr. Oetkerin kesän uutuuspizzat hehkuvat värikkäinä - tällaista pizzaa et taatusti ole ennen syönyt! Rapea, ohueksi leivottu pizzapohja saa veikeän värinsä ja mahtavan makunsa runsaasta kasvissoseesta, jota sen tekemisessä on käytetty. Pizzat ovat todellisia kasvispläjäyksiä, sillä ne sisältävät jopa 40% kasviksia! Kaksi herkullista makua: punajuuripohja & pinaattipohja.

Yes its pizza kuvitus

Blue Diamond -mantelijuomat

Luonnollisista aineksista valmistetut Blue Diamondin mantelijuomat tuovat täyteläisyyttä ja kermaisuuden makua ruokaan kuin ruokaan. Blue Diamondin mantelijuomat sopivat monenlaisen kokkailun ja leivonnan lisäksi myös sellaisenaan hörpittäväksi. Kokeile mantelijuomaa muun muassa kahvin sekaan, smoothieihin, tuorepuuroihin ja pannukakkuihin! Blue Diamond -mantelijuomia on yhteensä neljä eri vaihtoehtoa: Original, Unsweetened, Barista blend sekä Nutri+calcium.

Blue Diamondit

Lotus Smart wc-paperi 6 rll hylsytön

Pehmeä ja imukykyinen wc-paperi, josta ei jää No Core teknologian ansiosta laisinkaan hävitettävää hylsyä. Rullassa on kaksi kertaa enemmän arkkeja kuin tavallisessa rullassa.

Lotus wc paperi

Pirkka Parhaat salsa grillo-, mojo rojo-, kimchi- ja chimichurri-kastikkeet 130g

Pirkka Parhaat kastikkeet antavat makua grillatulle ja paistetulle lihalle, kalalle ja kasviksille. Testaa esimerkiksi mojo rojoa grillatun naudanlihan kanssa ja chimichurria lohen kastikkeena. Valikoima vaihtelee kaupoittain. Kaupoissa elokuun aikana.

Pirkka grillikastikkeet

Pirkka jätekassi kierrätysmuovi 40 l/25 kpl

Pirkka on mukana edistämässä muovien kierrätystä ja kestävämpää käyttöä. Uusi Pirkka jätekassi on tilava, kierrätysmuovista valmistettu jätekassi. Jätekassit valmistetaan Suomessa tuulivoimasähköä käyttäen. Kaupoissa elokuun aikana.

Jätekassi perusmuovi

Pirkka jätekassi sokeriruoko 25 l/20 kpl

Pirkka on mukana edistämässä muovien kierrätystä ja kestävämpää käyttöä. Pirkka sokeriruokojätekassien materiaalina käytetystä muovista 75 % on valmistettu kasvietanolipohjaisesta materiaalista. Käytetty kasvietanoli on syntynyt sokerinvalmistuksen sivutuotteena. Sokeriruoko on uusiutuva luonnonvara toisin kuin perinteisesti muovin valmistuksessa käytetyt fossiiliset raaka-aineet. Sokeriruoko sitoo kasvaessaan hiilidioksidia ja vähentää siten kasvihuonekaasuja ilmakehästä. Tuote valmistetaan Suomessa tuulivoimasähköä käyttäen. Kaupoissa elokuun aikana.

Sokeriruokokassi

Pirkka kana-nuudelisalaatti 230g

Pirkka salaattiaterioiden valikoima täydentyy herkullisella kana-nuudelisalaatilla. Valmis salaattiateria on helppo napata mukaan esimerkiksi lounasevääksi.

Kananuudelisalaatti

Pirkka täysjyvälasagneainekset 270 g

Pirkka lasagneainekset ovat saaneet rinnalleen astetta terveellisemmän täysjyväversion. Lasagnelevyjen kuitupitoisuus on 7,7 %. Pakkaus sisältää lasagnelevyt ja kastikeainekset, joten sinun tarvitsee lisätä vain jauheliha, maito ja juusto. Lasagneainekset ovat kätevä apu helpompaan ruoanlaittoon ja hyvä ruokavara vaikkapa mökillä.

Lasagneainekset

Pirkka oriental pata-aines 260g

Valmiista pata-aineksista valmistat helposti maistuvan aterian. Valmistukseen tarvitset lisäksi vain jauhelihan. Pata-ainekset on maustettu muun muassa currylla, paprikalla ja kuminalla. Pata-ainekset ovat kätevä apu arjen ruoanlaitossa ja vaikkapa mökillä.

Oriental pata-aines

Pirkka Parhaat kirnuvoi 200 g laktoositon

Pirkka Parhaat kirnuvoi valmistetaan perinteiseen tapaan hapattamalla ja kirnuamalla. Kirnuvoi sopii leivän päälle, paistamiseen, leivontaan ja yleisesti ruoanlaittoon. Tuote on laktoositon ja valmistettu suomalaisesta kermasta.

Kirnuvoi

Pirkka värin- ja liankerääjäliina 20 kpl

Pirkka värin- ja liankerääjäliinat helpottavat pyykin pesua estämällä värien ja lian leviämisen vaatteisiin pesun aikana. Liinojen mikrokuidut keräävät pyykistä irronneet värit pesuvedestä suojaten vaatteita värjäytymiseltä. Lisäksi liinat estävät vedessä sekoittuneiden värien ja lian tarttumisen pyykin pinnalle harmaana kerroksena, joten vaatteiden värit pysyvät kirkkaina.

Lian ja värin kerääjä

Pirkka talouspaperi jättirulla puoliarkki 2 rl

Pirkka puoliarkkitalouspaperi nyt saatavilla myös jättirullissa. Tavallista isommasta rullasta paperi ei hetkessä lopu, vaikka käyttötarve olisi reilumpikin. Yhdessä rullassa on noin 180 arkkia.

Talouspaperi jättirulla

Pirkka munakoiso 300 g

Pirkka kasvikset -sarja on täydentynyt munakoisolla. Grillaa tai paista munakoisoa herkullisiin salaatteihin, pastoihin tai kokeile vaikkapa italialaista melanzanea.

Munakoisot pirkka