Makeantulinen Sweet Chili on Naposteluleipien vegaaninen uutuusmaku

Makeantulinen Sweet Chili on Naposteluleipien vegaaninen uutuusmaku

Päivitetty 20.7.2020

Elokuussa helppona retkieväänä tai grillailun kaverina maistuu Elosen Naposteluleivät. Uudistimme Elosen Naposteluleipien taikinan kauraisemmaksi ja entistä herkullisemmaksi ja makuna mukaan liittyi makeantulinen Sweet Chili.

Vegaanisuus näkyy myös Elosen leipomolla

Elonen on leiponut makuelämyksiä kuluttajan arkeen ja juhlaan jo yli 50 vuoden ajan. Rakkaus leivontaan inspiroi tätä jämsäläistä leipomoa jatkuvasti kehittelemään uusia tuotteita, jotta tuotevalikoima vastaa aina myös vaihtuviin trendeihin ja toiveisiin.

Jo pitkän aikaa yleistynyt kasvissyönti ja vegaaninen ruokavalio näkyy myös Elosen leipomolla, joka trendiin vastaten loihti myös Naposteluleipiin vegaanisen vaihtoehdon Sweet Chili -Naposteluleivän.

Elonen naposteluleipä

Monia tapoja napostella ja nauttia

Elosen Sweet Chili -Naposteluleipä on täysin herkutteluun ja naposteluun tarkoitettu seurusteluleipä. Leivän sisällä on herkullista täytettä ja sen voi nauttia sellaisenaan tai tarjoilla lämmitettynä esimerkiksi salaatin tai grilliruuan kera.

Tiesitkö, että voit myös laittaa leivän vuoassa kätevästi suoraan grilliin? Poista vain muovi ja lämmitä leipä vuokineen grillissä. Leipä on erinomaista esimerkiksi tuoreen tsatsikin kanssa tai dipattuna tomaattisalsaan, kermaviiliin tai sormisuolalla maustettuun oliiviöljy-balsamicoon!

Naposteluleivät sopivat myös erinomaisesti juustolautasen kera. Kokeile esimerkiksi pehmeää briejuustoa tai mozzarellaa Naposteluleivän kanssa.

Muista myös muut herkulliset Naposteluleipämaut: Valkosipuli-pesto ja SourCream&Onion!