Kotimainen Erisan+ on uusi hajusteeton prebioottinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka löydät nyt K-Citymarketista ja verkkokaupasta

Kotimainen Erisan+ on uusi hajusteeton prebioottinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka löydät nyt K-Citymarketista ja verkkokaupasta

Päivitetty 10.11.2020

Suomalaisten rakastama, herkän ihon tuotteistaan tuttu Erisan on lanseerannut uuden Erisan+ luonnonkosmetiikkasarjan.

Erisanille tuttuun tapaan tuotteet ovat hajusteettomia ja ne on suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeet huomioon ottaen. Erisan+ tuotteille on myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti, Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus sekä Avainlippu.

Voimaa ja vastustuskykyä ihollesi prebiooteilla

Iho on ihmisen suurin elin, jonka yksi tärkeimmistä tehtävistä on suojata meitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Ihon optimaalinen vastustuskyky on riippuvainen ihon pinnalla elävistä mikrobeista, jotka muodostavat jokaisen iholle omanlaisensa mikrobiomin. Meistä kenen tahansa iho saattaa herkistyä esimerkiksi hormonaalisten muutosten, stressin tai vääränlaisten ihonhoitorutiinien seurauksena. Myös vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut ovat iholle erityisesti meillä Suomessa suuri stressitekijä.

Erisan+3tuotetta-viivat

Erisan+ tuotteisiin on lisätty prebiootteja, jotka tasapainottavat ihoa, vahvistavat ihon luontaista vastustuskykyä ja lisäävät ihon terveyttä edistämällä hyödyllisten mikrobien kasvua. Erityisesti herkkä iho hyötyy ihon toimintoja vahvistavien ja tasapainottavien prebioottien käytöstä ihonhoidossa.

Erisan+puhdistusgeeli fiilis 680x510

Kasvojenhoitorutiini Erisan+ tuotteilla

Erisan+ puhdistusgeelillä puhdistat kasvojen ihon hellävaraisesti samalla poistaen tehokkaasti vesiliukoisen meikin. Erisan+ Kasvosuihkeella lisäkosteutat ihoa ja valmistelet sen vastaanottavaiseksi muille Erisan+ hoitotuotteille. Suihke sopii hyvin myös kasvojen virkistykseen päivän mittaan. Erisan+ seerumi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Sen sisältämä ratamouute vaikuttaa ihon tulehdusta sekä punoitusta vähentävästi.

Erisan+yövoide fiilis 680x510

Erisan+ Päivävoiteessa on prebioottien lisäksi kotimaista kauraöljyä, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Erisan+ Yövoiteen tehoaineet auttavat ihoa uudistumaan ja elpymään päivän rasituksista yön aikana. Prebioottien lisäksi yövoiteessa on antioksidanttista kollageenisynteesiä aktivoivaa fermentoitua riisivettä sekä karhunvatukkauutetta, joka kosteuttaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia.

Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tutustu tuotteisiin ja ihastu!