Uutuudet
Eskimo Eko paistopussit

Eskimo Eko paistopussit

Suomessa valmistetut Eskimon paperiset Eko-paistopussit sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Paistopussien avulla säästyt turhilta tahroilta ja valmistat herkullisia ruokia näppärästi.

Ekologisesti tuotettuja paistopusseja

Ruoanlaitto on usein sotkuista - rasvaa tirskuu sinne tänne eikä tahroilta säästy. Hyllyille pärähtää nyt Eskimo Eko -paistopussit, jotka ovat mainio apu siistiin ruoanlaittoon. Vastuullisesti tuotetut paistopussit on valmistettu uusiutuvalla energialla, ja pussien valmistuksessa ei synny juuri lainkaan jätettä. Käyttämällä Eskimon paistopusseja teet siis samalla myös ekoteon!

Paistopusseja on helppo käyttää. Asettele pussi saumat ylöspäin pellille, laita ruoka pussiin, taita pussin suu ja laita esilämmitettyyn uuniin, voilà!

Paistopussi on maatuva, joten voit huoletta käyttää paistopussia myös biojätepussina tai heittää käytön jälkeen biojätteeseen. Mikäli paistopussi on paiston jälkeen vielä puhdas, voi paistopussia käyttää myös uudelleen.

Kaksi käytännöllistä kokoa

Eskimon Eko paistopusseja on kaksi kätevää kokoa: S-kokoisessa (36x27cm) paistopussissa paistuu pienemmät paistettavat, kun taas isommassa L-kokoisessa (60x41cm) paistopussissa valmistuu kokonaiset kinkut ja kalat. Käyttämällä paistopussia vältyt pinttyneeltä rasvalta astioissa ja uunissa sekä käryltä ja saat ruoallesi mehevän lopputuloksen!

Eskimo Eko paistopussit

Paistopusseja voi käyttää niin mikrossa kuin uunissakin, ja niissä valmistuu näppärästi kana, kala, kasvikset, liha ja höyrysämpylät. Hyödynnä paistopussia myös maustamiseen sekoittamalla raaka-aineet ja mausteet paistopussissa. Paistopussissa voi myös maustamisen lisäksi marinoida ruokia yön yli. Kokeile paistopusseja myös eväspussina ja ruokalahjan kääreenä - vain mielikuvitus on rajana!