Estrella Cheese Puffs Sour Cream & Onion

Estrella Cheese Puffs Sour Cream & Onion

Julkaistu 28.9.2018

Täyteläinen juustosuikero valloittaa aidon cheddarin maulla - ilman gluteenia. Hyppää uuteen makumaailmaan!

Erilainen uutuus valloittaa juustosnacks-hyllyn

Estrella Cheese Puffs Sour Cream & Onion yhdistää kahden maailman parhaat puolet: rapean juustosuikeron ja suomalaisten suosikkimaun, kermaviilin ja sipulin.

Täyteläinen juustomaku ja suussasulava rakenne on saatu aikaan lisäämällä reseptiin aitoa cheddaria. Estrella Cheese Puffs –juustosuikero on gluteeniton ja valmistettu ilman lisättyjä aromivahventeita. Se ei myöskään sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Cheese Puffs Sour Cream & Onionin virkistävän uudenlainen makumaailma vie kielen mennessään! Nappaa pussi viikonlopun leffailtaan tai illanistujaisiin.

Estrella-Cheese-Puffs kuvitus 680

Estrella – ilon tähden

Ilman Estrellaa elämä olisi rahdun verran tylsempää. Omalla panoksellaan Estrella pyrkii luomaan maailmaan positiivista energiaa niin, että sen määrä päihittää negatiivisen. Käytännössä tämä tarkoittaa paitsi uusien mielenkiintoisten tuoteuutuuksien kehittelyä, myös hauskojen tapahtumien tukemista sekä vastuullisuuden korostamista kaikessa tekemisessä tuotteen raaka-aineesta pakkauksen hävittämiseen asti. Estrellan tavoitteena on, että jokaisen pussillisen mukana tulee laadukkaan tuotteen lisäksi myös hippunen iloa.

Jaa Estrella-hetkesi somessa #ilontähden #estrellasuomi #oispasipsiä