Gato Negron ruokavinkit marraskuisiin iltoihin

Gato Negron ruokavinkit marraskuisiin iltoihin

Päivitetty 26.10.2020

Ruokakauppojen hyllyille on rantautunut myös Suomen tunnetuin ja myydyin viinibrändi Gato Negro, matala-alkoholisella puna- ja valkoviinillä.

Gato Negro Red Blend 5,5% sopii loppuvuoden herkuille – kokeile myös glögiin!

Kauniin rubiininpunainen Gato Negro Red Blend 5,5% on kolmen rypäleen sekoitus (Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah), jonka syvässä tuoksussa on mansikkaa, kukkaisuutta, tammea ja vaniljaa. Luonteikas maku on keskitäyteläinen ja pehmeä, mikä tekee viinistä monikäyttöisen.

Gato Negro Red Blend 5,5% sopii hyvin pihviviiniksi ja juustojen kanssa maisteltavaksi. Keskitäyteläinen punaviini sopii myös noutopöytiin, jossa on paljon erilaisia makuja. Vaikka tuotteen alkoholipitoisuus on matala, viini on aromaattinen ja oivallinen valinta vaikkapa mehevien pataruokien pariksi. Viiniä voi lorauttaa myös kastikkeeseen ja nauttia ruoan kanssa. Näin sama makumaailma toistuu lautasella ja lasissa. Tuote sopii myös sangrian pohjaksi, hehkuviiniin ja glögiin. Mausta lämmin viinidrinkki vaikkapa kanelilla, inkiväärillä, neilikalla ja appelsiininkuorella.

Myös punaviini ja juusto tai punaviini ja suklaa on hemmotteleva yhdistelmä syysiltana. Gato Negro Red Blend 5,5% on mainio kumppani suklaalle sellaisenaan tai voit lisätä sitä hieman kaakaon joukkoon. Koristele viinikaakao kermavaahdolla ja suklaahipuilla. GatoNegro-artikkeli-kuvitus

Gato Negro White Blend 5,5% kevyempien ruokien kaveriksi ja seurusteluun

Pirteän hapokas ja raikas Gato Negro White Blend 5,5 % on sekoitus Sauvignon Blanc - ja Chardonnay-rypäleistä. Tuoksultaan tämä kauniin oljenkeltainen viini on hedelmäinen ja sen maussa on reippaasti sitrusta sekä aavistus hurmaavaa ananasta. Gato Negro White Blend 5,5% on mainio pari salaatti- ja kasvisruokien seurana, mutta maistuu myös seurustelujuomana. Suositustarjoilulämpötila on 10–12 astetta.

Molemmat tuotteet täyttävät laatutietoisen kuluttajan tarpeet, sillä ne on valmistettu ainoastaan viinistä, josta alkoholi on osittain poistettu. Tuotteeseen ei ole lisätty vettä tai esimerkiksi keinotekoisia aromeja. Sokeria on 15 grammaa litrassa.

Kaikkien Gato Negron viinien tapaan näilläkin tuotteilla paikallinen kestävän kehityksen sertifikaatti (Certified Sustainable Wine of Chile) ja ne pakataan kevyempiin lasipulloihin.

Katso lisää tietoa ja reseptivinkit täältä!