Gluteenittomia uutuuksia Frialta!

Gluteenittomia uutuuksia Frialta!

Päivitetty 8.3.2021

Frian leipomo tekee kovasti töitä laajentaakseen ihanien leipomotuotteiden valikoimaansa. Syksyllä toimme markkinoille mehukkaan ja makeuttamattoman Kaurasämpylän – ja nyt tulee toinen uutuus testattavaksi. Karkea sämpylä perustuu samaan tuttuun reseptiin kuin Frian suosittu Karkea leipä, joka on itse asiassa Pohjoismaiden ostetuin gluteeniton leipä!

Me Frialla suhtaudumme intohimoisesti gluteenittomaan leivontaan, ja olemmekin tehneet niin jo pian 25 vuotta. Tavoitteenamme on, että voit turvallisesti nauttia samoista hyvistä mauista kuin kaikki muutkin, oli sinulla keliakia tai noudatat gluteenitonta ruokavaliota muusta syystä. Gluteenittoman tuotteen tulee maistua niin hyvältä, että tarjoat sitä mielelläsi myös ystävillesi! Löydät Frian tuotteet kaupan pakastinosastolta. Tuorepakastus takaa parhaan maun ja säilyvyyden! Fria 680x300

Suosittu Karkea leipä – nyt sämpylänä

Nyt lanseeraamme Karkean sämpylän, joka on leivottu samalla pidetyllä reseptillä kuin suosittu Karkea leipä – joka on itse asiassa Pohjoismaiden ostetuin gluteeniton leipä! Miedosti kuminalla maustettu gluteeniton, karkea leipä pellavansiemenillä. Paljon makua ja erityisen hyvää paahdettuna.

Makeuttamaton Kaurasämpylämme

Ethän ole unohtanut Kaurasämpyläämme, joka tuli markkinoille viime syksynä? Pehmeä ja mehukas sämpylä, joka on makeuttamaton ja täynnä auringon kypsyttämän kauran makua.

Parasta sinulle ja parasta ympäristölle

Emme halua vain leipoa parhaita gluteenittomia tuotteita. Haluamme myös tehdä maailmasta hieman paremman paikan. Siksi olemme aloittaneet useita projekteja ja liittyneet aloitteisiin, jotka vaikuttavat sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Muovialoite 2022

Aloite 2022 ohjaa koko Ruotsin elintarviketeollisuutta oikeaan suuntaa kestävämmässä muovin käytössä. Joten vuoteen 2022 mennessä kaikki Frian muovipakkaukset ovat kierrätettäviä. Jo tänään noin 70 % pakkauksistamme on kierrätettäviä.

Vihreä sähkö ja fossiilivapaat kuljetukset

Kaikki tuotannossamme käytettävä sähkö on vihreää sähköä. Se on meille itsestään selvää! Työskentelemme myös kovasti tehostaaksemme ja virtaviivaistaaksemme kuljetuksiamme, jotta ne olisivat mahdollisimman fossiilivapaita.

Onnellisempia kanoja

Joissakin tuotteissamme, kuten muffinsseissa ja mutakakuissa, käytetään kananmunia. Jo pari vuotta sitten siirryimme käyttämään vain vapaiden kanojen munia.

Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa saadaksesi vinkkejä, reseptejä ja neuvoja gluteenittomaan elämään.