Hau-Hau Championin täysin viljattomat uutuusherkut hurmaavat

Hau-Hau Championin täysin viljattomat uutuusherkut hurmaavat

Päivitetty 5.10.2020

Hau-Hau Championin viljattomat uutuusherkut koiran hemmotteluhetkiin sekä harrastuksiin hurmasivat testaajat!

Laadukkaat ja lihaisat uutuusherkut nappaat helposti mukaan kauppareissulta

Vuosi sitten Hau-Hau Championin tuotekehitystiimissä Tampereella kävi kuhina. Tavoitteena oli lanseerata täysin uusi, vastustamattoman maistuva ja silti superterveellinen koiranherkkusarja, joka valmistettaisiin Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa. Nyt kun viljattomat uutuusherkut ovat kauppojen hyllyillä, voi tiimi hymyillä tyytyväisenä – tuotteet onnistuivat erinomaisesti ja ne ovat saaneet testaajilta loistavan palautteen.

Terveelliset herkut - iloinen, nautiskeleva ja terve koira

Koiran herkut ovat tuoteryhmä, johon moni koiranomistaja kaipaa säännöllisesti vaihtelua. Koiria halutaan hemmotella herkuilla aivan kuten muitakin perheenjäseniä. Herkkujen on kuitenkin oltava terveellisiä ja koirille suunniteltuja. Siksi Hau-Haun uutuusherkut sisältävät reilusti maistuvaa lihaa ja ovat täysin viljattomia.

Viljattomien herkkujen muotoina kätevät lantit ja tangot, jotka eivät murustele

Halusit sitten hemmotella koiraa arjessa, harjoitella uusia taitoja tai palkata hyvästä suorituksesta treeneissä, löydät uusista lanteista ja tangoista varmasti mieleisen vaihtoehdon. Herkkujamme testanneet koiraharrastajat antoivat erityistä kiitosta terveellisyyden lisäksi herkkujen koostumuksesta. Lantit ja tangot ovat kuin kotona leivotun oloisia, ja niitä voi helposti pilkkoa käsissä pienemmiksi paloiksi ilman murustelua. Kaikki uutuuksia testanneet koirat ovat innostuneet mauista ja tuoksuista valtavasti.

Pusseissa on kätevä ja toimiva sulkumekanismi, jonka ansiosta herkut pysyvät tuoreina pitkään. Täydellinen tuote treenireppuun tai lenkkitakin taskuun! Lue lisää osoitteessa hauhau.fi/viljattomat-herkut

HHC kuvitus 6080x450px

Testaajat ihastuivat, ihastu sinäkin!

Erityiskiitos viljattomuudesta - takasivun tuotesisältöä on mukava lukea.

Helppo paloitella pienemmiksi paloiksi, eivät murustele. Tosi käteviä lenkillä.

Herkullinen tuoksu, koira motivoitui hienosti treeneissä.

Koirani suhtautuvat ennakkoluuloisesti uusiin makuihin ja tuoksuihin, mutta tällä kertaa herkut tekivät heti kauppansa.

Erittäin positiivista, että lammastanko ja lihalantti ovat väreiltään erilaiset. Treeneissä joskus tarvitaan alustasta erottuvia nameja ja tällöin värillä on väliä.

Minua ilahdutti namien pehmeä koostumus. Niitä on helppo pilkkoa ihan käsissä, kun haluaa antaa namit pienempinä.