Heinäkuun parhaat uutuudet

Heinäkuun parhaat uutuudet

Heinäkuun parhaat tuoteuutuudet tulevat tässä! Mitä sinä kokeilet ensin?

Uutuustuotteiden valikoima vaihtelee kaupoittain. Kaipaatko juuri tiettyä tuotetta oman K-kauppasi hyllylle? Tee ehdotus suosikistasi ja vaikuta oman kauppasi valikoimaan tästä!

Kahviloiden Starbucks-suosikkimaut nyt kaupoissa!

Kahviloiden suosikkimaut Caffè Latte ja Caramel Macchiato nyt kotipakkauksessa. Nauti niin paljon tai vähän kuin haluat silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Starbucks kotipakkaukset sisältävät enemmän kahvia, enemmän kofeiinia, enemmän iloa helpossa isommassa pakkauksessa.

Heineken Silver – aito ja virkistävä lagerolut

Heineken Silver on erityisen virkistävä ja helposti juotava lagerolut. Sen raikkaasta ja hienovaraisesta mausta tunnistaa maailmanlaajuisen klassikon, Heineken-oluen ainutlaatuisen hedelmäisyyden.

Pirske – uusi nautiskeluvalmis alkoholijuoma

Uudet nautiskeluvalmiit alkoholijuomat Pirske vadelma 4 % ja Pirske appelsiini 4 % haluavat innostaa suomalaisia ottamaan ilon irti nyt eikä paremmalla ajalla. Erityiseen hetkeen kun ei aina tarvita erityistä syytä. Vaikkapa viimein aikaiseksi saatu moppaus tai ensimmäistä kertaa onnistunut lehtitaikina ovat täysin päteviä kippistelynaiheita. Pirske on suunniteltu ihan kaikenlaisiin pirskettä huutaviin hetkiin – mitään pois rajaamatta.

Urban Bay – siideriuutuus kesän nautiskeilijoille

Hey horay, it’s an Urban Bay day! Urban Bay Cider uudistaa kauppojen tuttua siiderivalikoimaa niin ulkoasun kuin makunsakin osalta. Parhaan seuran, rennon yhdessäolon ja kesäillat kruunaa kaksi raikkaan omenaista makua. Maista, kumpi on suosikkisi!

Pirkka gluteeniton pizzataikina

Toiveisiin on vastattu! Kysyimme asiakkailta, mikä gluteeniton tuote olisi seuraavaksi tervetullut Pirkka-sarjaan. Arkea helpottava pizzataikina nousi yhtenä selkeänä toiveena. Tästä pyöräytät kesän helpoimmat pizzat!

Pirkka Fudge maustekakku ja porkkanakakku

Uudet kakut ovat herkullinen tarjottava iltapäiväkahvin kanssa ja kätevä myös mökillä, sillä tuotteet eivät tarvitse kylmäsäilytystä.

Pirkka BLT pekonikolmioleipä

Mehevän herkullinen BLT (bacon, lettuce, tomato) on klassikkoleipä, ja löytyy nyt uutena Pirkka Helposti mukaan -sarjasta. Nappaa mukaan kesäpiknikille!

Pirkka salaattijuustokuutiot

Pirkka salaattijuustokuutiot ovat supernäppäriä kesäisiin salaatteihin! Samasta paketista saat maukkaan juuston, ja öljymarinadin, joka antaa koko salaatille makua. Sarja on täydentynyt uusilla mauilla: yrtti, tomaatti ja chili.

Pirkka isot tuutit

Uudet jäätelötuutit isompaan jäätelön nälkään! Lakkatuutissa maistuvat vaniljakermajäätelö ja lakkakastike. Hasselpähkinä-mantelikrokanttituutissa puolestaan on hasselpähkinäkermajäätelöä ja mantelikrokanttia.

Benecol® Maistuva

Benecol® Maistuva -levitteessä yhdistyvät voin hyvä maku ja kolesterolia alentava teho. Levite maistuu voille ilman, että tyydyttyneen rasvan määrä nousee liian korkeaksi. Päivän kasvistanoliannoksen saa 30 grammasta eli 6 teelusikallisesta levitettä.

Norden King SeaKing Leif Pils 4,6 % ja alkoholiton King Olaf Lager 0,5 %

Viikinkihistoriaan pohjautuvat Norden King oluet ovat laadukkaita ja helposti lähestyttäviä. Kesään tuoteperhe täydentyy kahdella uutuusoluella: SeaKing Leif Pils 4,6 % ja alkoholiton King Olaf Lager 0,5 %.

Smokehouse-lihatuotteet

Smokehouse-lihat ovat hitaasti matalassa lämpötilassa savustettuja ja erittäin maukkaita. Laadukkaan lihan ystäville on tarjolla Kansas Pork Belly, Chopped Pork, India Turkey siivutettuna, NY Deli Pastrami, Texas Smoke & BBQ makkara sekä Meat Plate.

Battery Blue

Battery Energy Drinkin kesäuutuus Battery Blue on vanha suosikki - suomalaiseen makuun raikkaan mustikkainen, piristävä juoma.

Saarioinen Mummolan punaiset marjat

Mummolan Punaiset marjat -hillo on tehty tutuista kesäisistä marjoista: mansikka, punaherukka, mustaherukka ja kirsikka. Sopii kesän lettukesteille, köyhien ritarien ja pannukakkujen kaveriksi sekä ihaniin täytekakkuihin.