Helpompaa leivontaa Valion uutuuskermoilla

Helpompaa leivontaa Valion uutuuskermoilla

Julkaistu 30.4.2020

Kun puhutaan makeista herkuista, suklaa antaa sen viimeisen silauksen ja kinuski saa kaapimaan jälkiruokakulhot.

Valion kevään uutuuksien suklaa- ja kinuskikerman avulla pienten hemmotteluhetkien järjestäminen on helpompaa. Uusien kermojen kanssa vain mielikuvitus on rajana: maustettua kermaa voi vaahdottaa kuohkeaksi vaahdoksi, keittää täyteläiseksi kastikkeeksi sekä käyttää leivonnaisten täytteenä tai kuorrutteena.

kermat 680x300

Kaipaatko kuohkeutta?

Vaahdotettuna kinuski- tai suklaakerma sopii esimerkiksi kakkujen, muffinssien ja kääretorttujen kuohkeaksi täytteeksi tai koristepursotuksiin. Maailman helpoin suklaamousse syntyy vaahdottamalla suklaakermaa. Kotijäätelöön tarvitaan lisäksi vain valkuaisvaahtoa ja sokeria!

kotijaatelot 680x300

Kermasta kastikkeeksi ja kuorrutteeksi

Kinuski- tai suklaakastike valmistuu uutuuskermoista sukkelasti: kermaa kuumennetaan kattilassa ja noin kymmenessä minuutissa siellä poreileekin jo täyteläinen kastike, jota on mukava lorauttaa esimerkiksi jälkiruokien, marjojen ja jäätelön päälle. Kastike toimii myös kakun kuorrutteena: jäähtynyt kuorrute leikkautuu hyvin ja siinä on kaunis kiilto.

mokkapalat 680x300

Makua ja näyttävyyttä koristeluun

Pursotuksissa on tärkeää käyttää oikeanlaista kermaa. Suklaa- ja kinuskikermalla tehdyt pursotukset pitävät hyvin muotonsa. Tyllan avulla onnistuvat tornimaiset pursotukset, koristereunukset ja monenlaiset kuviot leivonnaisten koristeluun. Myös suklaan ja kinuskin aito maku on näissä kermoissa kohdillaan. Tartu siis tyllaan ja päästä luovuutesi irti!

Tiramisukääretorttu680x300

Osallistu arvontaan ja voita leivontatarvikekauppa Heirolin lahjakortti >