Uutuudet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Hetki Lämmin -salaatit - hyvää sellaisenaan, parasta lämmitettynä

Hetki Lämmin -salaatit - hyvää sellaisenaan, parasta lämmitettynä

Kiireinen ja epäsäännöllinen arki vaatii helppoja ja nopeita ruokaratkaisuja – terveellisyyttä ja hyvää makua unohtamatta. Tutustu herkullisiin Hetki Lämmin -salaatteihin!

Suomen suosituin salaattiperhe, LounasHetki-salaatit ovat nyt saaneet lisäystä uusista Hetki Lämmin -salaateista! Lämpimät, ruokaisat Hetki Lämmin -salaatit sopivat erityisen hyvin viileämpien vuodenaikojen terveelliseksi evääksi niin töihin kuin harrastuksiinkin. Salaattien makumaailmat vievät matkalle Välimereltä aina Aasiaan ja Meksikoon saakka.

Hetki Lämmin - trendikästä ja hyvää

Uudet Hetki Lämmin salaatit ovat omassa pakkauksessaan lämmitettäviä, herkullisia aterioita joihin ruokaisuutta tuovat pasta, nuudelit, riisi sekä couscous. Tervetulleena lisänä ovat myös tuoreet kasvikset: babypinaatti, paksoi ja tomaatti. Salaattirasia on mikronkestävä ja lämmitysohje löytyy etiketin takaa – salaattien mukana tulee myös kätevä haarukka.

Texmex Kana

Texmex-maut pääsevät valloilleen tässä lämmitettävässä Texmex Kana -salaatissa. Meksikolaisittain maustettu sushiriisi maissin ja mustapapujen kera muodostavat herkullisen pohjan salaatille. Tuoreutta salaattiin tuovat tomaattikuutiot sekä babypinaatti ja proteiinia tacomaustettu kana sekä cheddarjuusto. Annoksen kruunaavat tacolastut.

hetki lammin texmexkana 680

Texmex Liha

Meksikolaiset maut ihastuttavat tässä lämmitettävässä Texmex Liha -salaatissa. Meksikolaisittain maustettu sushiriisi maissin ja mustapapujen kera muodostavat herkullisen pohjan salaatille. Tuoreutta salaattiin tuovat tomaattikuutiot sekä babypinaatti ja proteiinia tacomaustettu jauheliha sekä cheddarjuusto. Annoksen kruunaavat tacolastut.

hetki lammin texmexliha 680

Halloumi-pasta

Välimeren tuoksut tuulahtavat mikrosta, kun lämmität Halloumi-pasta salaatin. Pasta on maustettu pähkinättömällä pestolla ja Välimeren mausteöljyllä. Halloumimurut, tuore babypinaatti ja tomaattikuutiot tekevät annoksesta herkullisen.

hetki lammin halloumipasta 680

Kana-nuudeli

Aasian lämpöisiä makuja Kana-nuudeli salaatissa! Nuudelit on maustettu korealaisella marinadilla ja salaatissa on myös tuoretta paksoita, tomaattikuutioita sekä kanasuikaleita. Makua lisää saat rasiassa mukana olevasta, erikseen pakatusta sweet chili -kastikkeesta.

hetki lammin kananuudeli 680

Falafel-couscous

Lähi-idän keittiö tarjoilee parastaan tässä lämmitettävässä Falafel-couscous salaatissa. Helmi-couscous on maustettu Itämaisella mausteöljyllä. Tuoreet tomaattikuutiot ja babypinaatti sekä minikokoiset falafelit ovat vastustamattoman hyviä. Kaiken kruunaa erillisessä pussissa tuleva jogurtti-lime-jalapenokastike.

hetki lammin falafelcouscous 680

Hetki-tuoteperheeseen kuuluvat LounasHetki-salaatit, Hetki Premium -salaatit, Hetki Lämmin -salaatit, Hetki Perhe- ja Lisukesalaatit, Hetki Tuorepuurot, Hetki Naposteluhedelmät, Hetki Salaattipussit sekä Hetki Wokit.