Ingmanin vastuulliset jäätelöuutuudet tuovat hymyn huulille

Ingmanin vastuulliset jäätelöuutuudet tuovat hymyn huulille

Julkaistu 30.4.2020

Ingman tuntee reseptin suomalaisten hymyyn! Ingmanin Avainlippua kantavat herkulliset kermajäätelöt valmistetaan Sipoon jäätelötehtaalla kotimaisesta kermasta, laadukkaista ja vastuullisista raaka-aineista.

2020 on Ingmanin uudistumisen vuosi. Ingman saa kokonaan uuden, luonnollisuutta ja leikkisyyttä henkivän ilmeen niin kotipakkauksiin, tuutteihin, pikareihin kuin monipakkauksiinkin. Lisäksi 1L kotipakkausten pakkausmateriaali vaihdetaan täysin kasvipohjaiseen, mikä tarkoittaa sitä, ettei pakkausmateriaalin valmistukseen ole käytetty uusiutumattomia, fossiilisia raaka-aineita. Sen sijaan raaka-aineena käytetään puuta kestävästi hoidetuista metsistä sekä sokeriruo’on jalostuksen ylijäämää, muuten hävikkiin menevää raaka-ainetta. Pakkaus lajitellaan huuhdeltuna ja kuivattuna kartonkikierrätykseen.

Ingman leipoi piirakat tötteröksi

Ingman herkuttelujäätelöt tuovat ihanimmat suomalaiset kahvipöytäklassikot jäätelöön. Nyt tuoteperhe täydentyy herkuttelutuuteilla, kun Ingmanilla leivottiin myös piirakat tötteröiksi. Uutuustuutit on valmistettu Sipoossa kotimaisesta kermasta, ja niistä löytyy Avainlippu kotimaisuuden merkiksi.

Sarjasta löytyy kolme ihastuttavaa makua:

  • Makoisampi porkkanakakku sisältää porkkanakakunmakuista jäätelöä, porkkanakakunmakuista kastiketta ja valkosuklaakiehkuroita.
  • Messevämpi mustikkapiirakka on väriltään syvän mustikkainen ja se sisältää kardemummalla maustettua mustikkajäätelöä, vohvelikinuskikastiketta ja toffeenmakuisia lastuja.
  • Samettisempi omenapiirakka on rakastettu leivonnainen, joka tuutin muodossa saa makunsa omenapiirakanmakuisesta jäätelöstä, vohvelinmakuisesta kastikkeesta ja valkosuklaakiehkuroista.