Uudet intimawear by Libresse -kuukautisalushousut nyt myymälöissä!

Uudet intimawear by Libresse -kuukautisalushousut nyt myymälöissä!

Päivitetty 19.8.2021

Oletko jo kuullut kuukautisalushousuista? Imukykyiset pestävät intimawear by Libresse -kuukautisalushousut toimivat kuten side tai tamponi, mutta ovat yhtä mukavat ja miellyttävät käyttää kuin pelkät alushousut.

Kuukautisalushousut ovat ympäristöystävällinen ja uudelleenkäytettävä kuukautissuoja, joka vie varmuuden ja miellyttävyyden aivan uudelle tasolle. Intimawear by Libresse ‑tuotteen imukyky riittää pienille ja keskikokoisille kuukautisvuodoille jopa kahdeksan tunnin ajaksi. Alushousujen huipputeknisestä polyesteristä valmistettu sisärakenne johtaa nesteen imukykyiseen kerrokseen, jolloin pinta tuntuu yhtä kuivalta kuin tavallisissa alushousuissa.

Libresse kuvituskuva intimawear 680x350

Ympäristöystävälliset ja vaivattomat

Kestävä kehitys vaikuttaa moniin elämämme osa-alueisiin. Myös siihen, miten toimimme kuukautiskiertomme kanssa. Intimawear by Libresse™ -kuukautisalushousuja voi käyttää yhä uudestaan ja uudestaan kunhan vain huolehtii niiden pesemisestä. Näin ollen ne ovat kestävä valinta, joilla on 68 % pienempi vaikutus ympäristöön.*

Imevät kuin side

Kuukautisalushousut ovat yhtä imukykyiset kuin tavalliset siteet. Ne lukitsevat sisälleen vähäisen ja keskimääräisen vuodon jopa kahdeksan tunnin ajaksi, aivan kuten Libresse Ultra -siteet.

Pesu on yksinkertaista. Huuhtele alushousut vain kylmällä vedellä ja heitä sitten pesukoneeseen tavallisen pyykin sekaan. TriTech-ominaisuus yhdistää nopean kuivumisen, imukyvyn ja hengittävän kerroksen välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä.

Saatavilla K-Citymarketeissa

Intimawear by Libresse ‑kuukautisalushousua löytyy K-Citymarketeista Hipster -mallia, josta on neljä eri kokovaihtoehtoa S, M, L ja XL. Uutuustuotteet ovat saatavissa K-Citymarketeista 9.8.2021 alkaen. Pitsireunaiset pehmeät alushousut on valmistettu joustavasta kankaasta, joka on suunniteltu käytettäväksi suoraan ihoa vasten. Kangas myös myötäilee kehon liikkeitä ja siksi alushousut tuntuvat aivan yhtä mukavilta kuin tavalliset pikkuhousut. Ne sopivat parhaiten päiviin, jolloin vuoto on niukkaa tai keskimääräistä.

Libresse intima kuvituskuva 680x300

*Intimawear by Libresse™ -kuukautisalushousut vähentävät hiilijalanjälkeä noin kaksi kolmasosaa verrattuna kertakäyttöisiin kuukautissuojiin. Ne tuottavat 88 % vähemmän jätettä verrattuna siihen, että käyttäisit tavallisia alushousuja ja kahta ultra-sidettä (vertailussa käytetty yhtä tavallista Libresse Ultra -sidettä, yhtä Libresse Ultra Night -yösidettä ja yhtä paria alushousuja, jotka on valmistettu 50 % puuvillasta ja 50 % nailonista).

Tuotteet saatavilla K-Citymarketeista, tutustu valikoimaan täällä.