Jälkiuuni Hämäläinen – juuriaan myöten hämäläinen.

Jälkiuuni Hämäläinen – juuriaan myöten hämäläinen.

Päivitetty 31.8.2021

Hiljaa hyvä tulee.

Jälkiuuni Hämäläinen on hämäläisiä leivontaperinteitä kunnioittava uusi tuoteperhe Oululaiselta. Sarjaan kuuluu kaksi hitaasti jälkiuunin lämmössä paistettua palaleipää: Jälkiuuni Hämäläinen Saaristolaiskauraleipä ja Jälkiuuni Hämäläinen Ruis-siemenleipä. Herkulliset uutuusleivät maistuvat sekä perinteisemmän Jälkiuunin ystäville että peruspalaleipien syöjille.

Molempien leipien maut pääsevät parhaiten esiin ihan sellaisenaan, voin kera – mutta leivät toimivat erinomaisen hyvin myös erilaisten päällisten kanssa. Kokeile esimerkiksi graavilohen ja sormisuolan kanssa.

Oululainen Jalkiuuni Hamalainen kuvituskuva 1020x680

Leivät on leivottu Hämeessä oman myllyn jauhoista ja käyttäen ainoastaan 100 % suomalaista viljaa. Aito ja alkuperäinen hämäläinen maalaisjuuri, simppelit ainesosat ja pitkä paistoaika – niistä on Jälkiuuni Hämäläinen tehty. Maista nyt molemmat maut!

Jälkiuuni Hämäläinen Saaristolaiskauraleipä 4 kpl/240 g

Jälkiuuni Hämäläinen Saaristolaiskauraleivässä saaristolainen makeus yhdistyy lempeän kauran pehmeyteen. Hienostunut, mutta rento makumaailma tekee leivästä sopivan sekä arjen että juhlan herkutteluun.

Fazer Oulualinen jälkiuuni Hämäläinen Saaristolaiskauraleipä 680x250

Jälkiuuni Hämäläinen Ruis-siemenleipä 4 kpl/220 g

Jälkiuuni Hämäläinen Ruis-siemenleivässä on vahvan rukiinen maku, johon siemenet tuovat mukavaa rakennetta. Ruis-siemenleipä on leivottu aitoon juureen hämäläisten leivontaperinteiden mukaisesti.

Fazer Oulualinen jälkiuuni Hämäläinen Ruis-siemenleipä 680x250

Oululainen Jälkiuuni -leipää on leivottu jo vuodesta 1947. Jälkiuunin suosion kulmakivet ovat yhtä selkeitä kuin leipä itse: Oululaisen oma juuri, selkeät raaka-aineet, lempeän pitkä paisto ja 100 % suomalainen ruis. Tutustu Jälkiuuni-tuoteperheeseen.