Jim Lim by Farang tuo huippuravintolan keittiön kotiin – mukana myös legendaarinen karamellipossu!

Jim Lim by Farang tuo huippuravintolan keittiön kotiin – mukana myös legendaarinen karamellipossu!

Päivitetty 24.5.2022

Huippuravintolan annokset syntyvät nyt helposti kotona: Farangin ravintoloitsija ja keittiömestari Matti Wikberg kehitti ravintolastaan tutuilla mauilla Jim Lim by Farang -tuotesarjan. Tuotteet ovat myynnissä ainoastaan K-kaupoissa.

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

Yhä useampi haluaa valmistaa ravintolatasoista ruokaa kotona. Jim Lim by Farang -tuotesarjan reseptiikkaa hiottu pitkään, jotta elämys on kotona mahdollisimman autenttinen ja helppo toteuttaa.

Jim Lim tarkoittaa thaikielellä kaunista.

”Tuotteet on suunniteltu siten, että ruoanlaitto kotona on helppoa ja nopeaa, kuitenkaan tinkimättä makuelämyksestä. Lähtökohtana ovat uniikit ja raikkaat kaakkoisaasialaiset maut sekä laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet”, kertoo Matti Wikberg.

Vietnamese Wings 680x300 Kuvassa: Vietnamese Wings

Ravintolaelämys kotioloissa - Näillä Matti Wikbergin vinkeillä onnistut:

1. Kokeile ennakkoluulottomasti, luota omiin taitoihin.
2. Tee kaikki valmistelut, valitse esillelaitto-astiat ja kata pöytä etukäteen, jolloin pääset syömään heti kun ruoka valmistuu.
3. Kylmät ruokalajit, salaatit, relissit ja dippikastikkeet kannattaa tehdä valmiiksi ensin, grillaa ja kypsennä lihat viimeiseksi.
4. Leikkaa ja nypi koristeluun käytettävät chilit, kevätsipulit ja yrtit etukäteen, ja säilytä ne jääkaapissa. Niillä viimeistelet valmiit annokset nopeasti ennen tarjoamista.
5. Lisäämällä herkullisen tuoksuista jasmiiniriisiä saat helposti aikaiseksi isomman aterian. Älä lisää riisin keittoveteen suolaa.
6. Ruoka on tehty jaettavaksi ja nautittavaksi, älä stressaa!

Jim Lim by Farang -lihatuotteet

Sarjan lihatuotteet on valmistettu suomalaisesta lihasta ja ne sopivat erinomaisesti myös grillattavaksi. Kaikki tuotteet tulevat suomalaisilta valmistajilta HK:lta, Maustajalta ja Foodwestiltä. Tuotteiden mustat pakkaukset ovat väristään huolimatta muovinkierrätykseen soveltuvia.

Jim Lim Karamelli-Ribs (kypsä) 610g
Pitkään haudutetut viljaporsaan baby back ribsit, kypsät. Ribsien marinadissa mausteina ovat soija, tähtianis, kassia ja inkivääri. Kokonaisuuden kruunaa mukana tuleva karamellikastike, joka sivellään ribsien pintaan. Pakkaus on valmistettu kartongista.

Jim Lim by Farang vietnamilaiset kanansiivet Kypsät kanansiivet pyöriteltynä riisijauhoissa, mikä takaa rapean lopputuloksen. Kuumennukseen jälkeen siivet viimeistellään karamellikastikkeella ja chilitahnalla.

Saatavilla kesäkaudella! Jim Lim by Farang thai BBQ possu Mehukkaaksi kypsennetty possun filetto. Tässä mehukkaassa possun fileen päältä tulevassa osassa on saman verran rasvaa kuin possun niskassa. Mausteena thai BBQ-possussa on mm. tähtianista, sokeria ja valkopippuria. Mukana glaseerauskastike.

Jim Lim Kanan Satay-varras 410g (saatavilla kesäkaudella)
Kotimaisia Kananpojan sisäfilee-vartaita satay marinadissa, jonka satay-marinadissa maistuu sitruunaruoho, inkivääri, kurkuma ja chili.

Jim Lim Thai bbq possu 430 g - kuva

Jim Lim Thai bbq possu 430 g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang porsaan karamelli-ribs 610g kypsä - kuva

Jim Lim by Farang porsaan karamelli-ribs 610g kypsä

Katso lisää ›

Jim Lim Vietnamilaiset kanansiivet 700 g - kuva

Jim Lim Vietnamilaiset kanansiivet 700 g

Katso lisää ›

Jim Lim Kanan Satay-varras 450 g - kuva

Jim Lim Kanan Satay-varras 450 g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang kastikkeet ja tahnat

Matti Wikbergin kehittämillä kastikkeilla ja currytahnalla saat helposti ruokaan autenttista aasialaista makua. Kastikkeita voi yhdistellä helposti sarjan lihatuotteisiin tai kasviksiin, kalaan ja kasviproteiineihin.

Jim Lim Palmusokerikaramelli
Palmusokerista valmistettu makea ja mausteinen kastike, joka on karamellipossun maun salaisuus! Jim Lim Karamelliribsien paras kaveri, mutta toimii maun ja makeuden tuojana muidenkin grillattujen tai paahdettujen ruokien kanssa.

Jim Lim Thai BBQ -kastike 275 g Soijapohjainen Thai BBQ -kastike sopii erinomaisesti maustamaan lihoja ja kasviksia. Kastikkeessa mausteina mm. tähtianista, valkopippuria ja chiliä.

Jim Lim Thai bbq kastike 275g - kuva

Jim Lim Thai bbq kastike 275g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang palmusokerikaramellikastike 280g - kuva

Jim Lim by Farang palmusokerikaramellikastike 280g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang -valmisateriat

Jim Lim by Farang -valmisateriat

Jim Lim kanacurry Suomalaisesta kanasta valmistettu thai kanacurry, sokeriherneitä, paahdettua paprikaa ja jasmiiniriisiä.

Jim Lim by Farang Paahdettu thai bbq-possuateria suomalaisesta lihasta valmistettua paahdettua Thai bbq-possua, broccolinia, jasmiiniriisiä ja Thai bbq-kastiketta.

Jim Lim thai bbq possu 290g - kuva

Jim Lim thai bbq possu 290g

Katso lisää ›

Jim Lim punainen thai kanacurry 340g - kuva

Jim Lim punainen thai kanacurry 340g

Katso lisää ›

Reseptit tuotteilla kokeiltaviksi