Uutuudet
Jim Lim by Farang tuo huippuravintolan keittiön kotiin – mukana myös legendaarinen karamellipossu!

Jim Lim by Farang tuo huippuravintolan keittiön kotiin – mukana myös legendaarinen karamellipossu!

Huippuravintolan annokset syntyvät nyt helposti kotona: Farangin ravintoloitsija ja keittiömestari Matti Wikberg kehitti ravintolastaan tutuilla mauilla Jim Lim by Farang -tuotesarjan. Tuotteet ovat myynnissä ainoastaan K-ruokakaupoissa.

Yhä useampi haluaa valmistaa ravintolatasoista ruokaa kotona. Uuden Jim Lim by Farang -tuotesarjan reseptiikkaa hiottiin pitkään, jotta elämys on asiakkaalle mahdollisimman autenttinen ja helppo toteuttaa.

Jim Lim tarkoittaa thaikielellä kaunista.

”Tuotteet on suunniteltu siten, että ruoanlaitto kotona on helppoa ja nopeaa, kuitenkaan tinkimättä makuelämyksestä. Lähtökohtana ovat uniikit ja raikkaat kaakkoisaasialaiset maut sekä laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet”, kertoo Matti Wikberg.

Tuotteet myynnissä vain K-ruokakaupoissa.

Farang karamellipossuribsit kuvitus Kuvassa: Karamellipossuribsit

Ravintolaelämys kotioloissa - Näillä Matti Wikbergin vinkeillä onnistut:

1. Kokeile ennakkoluulottomasti, luota omiin taitoihin.
2. Tee kaikki valmistelut, valitse esillelaitto-astiat ja kata pöytä etukäteen, jolloin pääset syömään heti kun ruoka valmistuu.
3. Kylmät ruokalajit, salaatit, relissit ja dippikastikkeet kannattaa tehdä valmiiksi ensin, grillaa ja kypsennä lihat viimeiseksi.
4. Leikkaa ja nypi koristeluun käytettävät chilit, kevätsipulit ja yrtit etukäteen, ja säilytä ne jääkaapissa. Niillä viimeistelet valmiit annokset nopeasti ennen tarjoamista.
5. Lisäämällä herkullisen tuoksuista jasmiiniriisiä saat helposti aikaiseksi isomman aterian. Älä lisää riisin keittoveteen suolaa.
6. Ruoka on tehty jaettavaksi ja nautittavaksi, älä stressaa!

Jim Lim by Farang -lihatuotteet

Sarjan lihatuotteet on valmistettu suomalaisesta lihasta ja ne sopivat erinomaisesti myös grillattavaksi. Kaikki tuotteet tulevat suomalaisilta valmistajilta HK:lta, Maustajalta ja Foodwestiltä. Tuotteiden mustat pakkaukset ovat väristään huolimatta muovinkierrätykseen soveltuvia.

Jim Lim Kanan Satay-varras 410g
Kotimaisia Kananpojan sisäfilee-vartaita satay marinadissa, jonka satay-marinadissa maistuu sitruunaruoho, inkivääri, kurkuma ja chili.

Jim Lim Gai Yang Kanankoipi 900g
Kotimaisia kananpojan koipinuijia, maustettu gai yang -tahnalla. Maustetahnassa maistuu sitruunaruoho, korianterinjuuri, kaffirlime, chili, valkosipuli ja mustapippuri.

Jim Lim Possun Satay-varras 450g
Kotimaisia viljaporsaan ulkofileekuutioita vartaassa satay-marinadissa. Marinadissa mausteina ovat sitruunaruoho, inkivääri, kurkuma ja chili.

Jim Lim Karamelli-Ribs (kypsä) 610g
Pitkään haudutetut viljaporsaan baby back ribsit, kypsät. Ribsien marinadissa mausteina ovat soija, tähtianis, kassia ja inkivääri. Kokonaisuuden kruunaa mukana tuleva karamellikastike, joka sivellään ribsien pintaan. Pakkaus on valmistettu kartongista.

Jim Lim by Farang porsaan karamelli-ribs 610g kypsä - kuva

Jim Lim by Farang porsaan karamelli-ribs 610g kypsä

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang Gai Yang kanankoipi 900g - kuva

Jim Lim by Farang Gai Yang kanankoipi 900g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang possun Satay-varras 410g - kuva

Jim Lim by Farang possun Satay-varras 410g

Katso lisää ›

Jim Lim Kanan Satay-varras 450 g - kuva

Jim Lim Kanan Satay-varras 450 g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang -kastikkeet

Kastikevaihtoehtoja ovat Sweet Chili, Soija-Mirin, Tamarind, Palmusokerikaramelli sekä Satay. Kastikkeita voi yhdistellä helposti muihinkin ruokalajeihin ja raaka-aineisiin.

Jim Lim Satay
Paahdetuista maapähkinöistä valmistettu paksu kastike. Loistava kastike grillattujen satay-vartaiden kanssa, sopii yhtä hyvin myös grillatuille kasviksille.

Jim Lim Palmusokerikaramelli
Palmusokerista valmistettu makea ja mausteinen kastike, joka on karamellipossun maun salaisuus! Jim Lim Karamelliribsien paras kaveri, mutta toimii maun ja makeuden tuojana muidenkin grillattujen tai paahdettujen ruokien kanssa.

Jim Lim Tamarind
Kaakkoisaasialaisesta tamarindi-hedelmästä valmistettu kastike, jossa maistuu puhdas, hapan, luumumainen tamarindi-hedelmä ja chili. Sopii dipiksi grillatulle kanalle, salaatinkastikkeeksi tai antamaan makeutta ja happamuutta ruuanlaittoon.

Jim Lim Soija-Mirin
Monikäyttöinen soijasta ja mirin-etikasta valmistettu kastike. Sopii mm. salaatinkastikkeeksi, tofun marinointiin, dippikastikkeena sushille tai sashimille, kalan kaveriksi tai vihreiden kasvisten kanssa.

Jim Lim Sweet Chili
Klassinen makea ja hapokas chilikastike. Napakymppi grillatun kanan kanssa, mutta toimii hyvin myös salaatinkastikkeena.

Jim Lim by Farang Satay kastike 200g - kuva

Jim Lim by Farang Satay kastike 200g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang palmusokerikaramellikastike 280g - kuva

Jim Lim by Farang palmusokerikaramellikastike 280g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang Tamarind kastike 260g - kuva

Jim Lim by Farang Tamarind kastike 260g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang Soija-Mirinkastike 245g - kuva

Jim Lim by Farang Soija-Mirinkastike 245g

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang Sweet Chilikastike 255g - kuva

Jim Lim by Farang Sweet Chilikastike 255g

Katso lisää ›