Kanalassa kuoriutunut

Kanalassa kuoriutunut

Päivitetty 21.5.2018

Hyvä syntyy hyvästä. Kariniemen tuo markkinoille uuden hyvinvointikonseptin, jossa kananpojat ovat ainoana Suomessa kuoriutuneet suoraan pehmoisille pehkuille kanalassa ja ne saavat hyvän, stressittömän alun elämälleen.

Stressittömämpi elämä, parempi maku

Edelläkävijänä Kariniemen tuo markkinoille uuden hyvinvointikonseptin, jossa kananpojat eivät enää kuoriudu erillisissä hautomoissa vaan suoraan pehmeälle turvepehkulle kanalassa. Linnut pääsevät juomaan ja syömään heti ensihetkestä, mikä parantaa lintujen hyvinvointia ja luo hyvät edellytykset untuvikkojen tasapainoiselle kasvulle.

Lintuja ei kuljeteta hautomosta kanalaan, joten ne saavat hyvän ja stressittömän alun elämälleen. Kananpojat kasvatetaan lähialueiden viljalla, ilman antibiootteja. Siksi tämä Kariniemen kananpoika maistuu niin hyvältä.

"Kun kananpoika kuoriutuu kanalassa, se löytää heti puhtaan veden ja alkaa juoda. Myöhemmin kuoriutuvat kerääntyvät sitten oppimaan juomista ja rehun syömistä näiden ensimmäisenä syntyneiden untuvikkojen ymärille. Siellä ne laumassa kuopsuttelevat pehkun päällä."

Matti Säteri, Säterin kotitilan isäntä

#Kariniemen tuotteet kaikki

Kanalassa kuoriutunut -tuotteet