K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Kananpoika Kariniemen kotiseudulta, kesän maut maailmalta

Kananpoika Kariniemen kotiseudulta, kesän maut maailmalta

Kariniemen kananpoikatuotteet saapuivat kesään upeissa maailmanmauissa.

Suosituimpiin grilliherkkuihin on haettu maailmalta koko uusia kiinnostavia makuja, joissa on sopivasti lempeyttä, tulisuutta ja täyteläisiä makuja. Valinnan varaa on.

Paistileikkeet ovat mitä parhainta grillattavaa. Hivenen rasvaisempana palana niitä on helppo grillata ja liha pysyy mehevänä, vaikka grillaisi hieman pidempäänkin. Myös kestosuosikki Kariniemen Grilliboxi jossa on reilu määrä koipi-, reisi- ja siipipaloja sai rinnalleen kesäuutuuden. Näissä molemmissa tuotteissa koukuttavana uutuusmakuna on Caribbean Hot, joka nimensä mukaisesti on tulinen makealla karibialaisella twistillä. Kariniemen alakuva2 Kuuban keittiö ja sen täyteläinen makumaailma on ollut innostajana haettaessa kananpojan koipipaloille uutta maukasta kesämakua. Cuban Mojo koipipala on pakattu reiluun noin 1,5 kg:n pakkaukseen, joten tätä kesäherkkua riittää isollekin porukalle.

Koko perheen suosikit Kariniemen Minuuttipihvit on maustettu kesään hedelmäisellä Mandarin Espanjol maulla, joka on raikas mutta täyteläinen. Kariniemen alakuva1

Combo Americano on varma valinta, kun haluaa grillata kaikenlaista hyvää. Pakkauksessa on yrteillä ja valkosipulilla maustettuja Minuuttipihvejä, grillimaustettuja paistivartaita ja tulisia Liekkisiipiä eli jokaiselle jotain.