King C. Gillette ja parranajon parhaat tuotteet

King C. Gillette ja parranajon parhaat tuotteet

Julkaistu 28.2.2021

King Camp Gillette mullisti nykyaikaisen parranajon vuonna 1901, kun hän keksi maailman ensimmäisen turvallisen partahöylän. 119 vuotta myöhemmin hänen keksintönsä on edelleen käytössä.

King C. Gillette -brändi on saanut inspiraationsa perustajastaan. Se tarjoaa yli sadan vuoden kokemuksen avulla ainutkertaisen parranajokokemuksen miehille.

Tarjoamme kaikki työkalut, joita tarvitset parran ja sängen trimmaukseen, muotoiluun ja hoitoon. Autamme jokaista miestä luomaan oman tyylinsä. Meiltä löydät tuotteet kaikkiin parranajotarpeisiisi – trimmauksen ja parranajon parhaat tuotteet sekä parran- ja ihonhoidon tuotteet.

King C. Gillette sopii kaikille miehille tyylistä riippumatta. Ansaitset ihon, joka tuntuu puhtaalta ja raikkaalta, sekä parran, joka on pehmeä, sileä ja hyvin hoidettu.

Product Guide 680x550px v6 new

Aja parta klassisella partahöylällämme ja läpinäkyvällä parranajogeelillämme

Klassinen partahöylä tuo takaisin historiamme inspiroiman ikonisen muotoilun. Sen avulla saat viimeisteltyä parran todella tarkasti. Kaksipuolinen, platinapinnoitettu terä on ihanteellinen pulisonkien tarkkaan muotoilemiseen ja parran selkeään rajaamiseen. Yhdistä se läpinäkyvään parranajogeeliimme, joka sisältää aloe veraa ja valkoista teetä. Se tarjoaa parhaan mahdollisen liu'un partahöylälle samalla, kun näet parran reunat.

Gillette - kuvituskuva 680x300-1

Trimmaa johdottomalla partatrimmerisetillämme

King C. Gillette -trimmerissämme on hyödynnetty Braunin teknologiaa, ja se on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan täydellisen tyylin. Kolmen eripituisen partakamman avulla trimmeri auttaa sinua näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi hyväksi joka päivä.

Gillette - kuvituskuva 680x300-2

Hoida partaa ja ihoa parranpuhdistusaineella, partaöljyllä ja partavoiteella

Uudet hoitotuotteemme on suunniteltu huolehtimaan parrastasi sen pituudesta riippumatta. Ne hoitavat myös parran alla olevaa ihoa. Käytä Beard & Face Wash -puhdistusainettamme ihon ja parran puhdistamiseen liasta ja jäämistä. Luonnolliset ainesosat, kuten kookosvesi ja arganöljy saavat parran ja ihon tuntumaan raikkailta ja puhtailta joka päivä.

Parranajon jälkeen voit käyttää joko partaöljyämme tai pehmeää partavoidetta parran kosteutukseen ja hoitoon. Partaöljymme sisältää argan-, avokado- ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat kuivaa ihoa ja pehmittävät partaa. Öljy antaa parralle terveen kiillon ilman rasvaisuuden tunnetta. Partavoide sisältää täyteläistä kookosvoita, arganöljyä ja karitevoita, jotka syväravitsevat partaa jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Käytä tätä balsamia joko partaan jätettävänä hoitoaineena lyhyemmille parroille tai pidemmille parroille naamiona, jonka annat vaikuttaa 2-3 minuuttia.

Gillette - kuvituskuva 680x300-3

Mukana nimikkotuoksumme

Kaikki hoitotuotteemme ja läpinäkyvä parranajogeeli sisältävät ainutlaatuista nimikkotuoksuamme, joka saa sinut tuntemaan olosi raikkaaksi ja itsevarmaksi. Tuoksu sisältää täydellisen yhdistelmän raikasta sitrusta, rosepippuria ja raikkaan mintun vivahteita. Ne kaikki yhdistyvät setripuun ja täyteläisen meripihkan hienostuneisiin perustuoksuihin.