Kingis – suurella sydämellä, pilke silmäkulmassa jo 40 vuotta!

Kingis – suurella sydämellä, pilke silmäkulmassa jo 40 vuotta!

Julkaistu 31.7.2020

Kingis-jäätelöpuikko on ollut suomalaisten suosiossa jo 40 vuotta.

Markkinoille tullessaan vuonna 1980 Kingis-puikot vietiin käsistä: kysyntä oli niin suurta, etteivät tuotantomäärät pysyneet kysynnän perässä. Kingis onkin todellinen suomalainen menestystarina! Kingis -nimen on taustalla myös hauska tarina, sillä lanseerausvuonna 1980 Kingiksen peruslupaus oli olla jäätelöpuikkojen Kingi – suurempi kuin muut puikot. Kingis oli Suomen suurin jäätelöpuikko ja ensimmäinen iso, suklaasydämen sisältävä jäätelö Suomen markkinoilla.

Kingis – jäätelöpuikot Sipoon jäätelötehtaalta

Kingis -jäätelöpuikot valmistetaan Sipoon jäätelötehtaalla kotimaisesta kermasta. Ne kantavat Avainlippua suomalaisuuden merkiksi. Kingis on tuttu ja turvallinen klassikkopuikko, joka ilahduttaa aina suurella sydämellä. Vuosien varrella Kingiksen suuri sydän on saanut suklaan lisäksi uusia makuja kuten rakastetun salmiakin. Kingis – jäätelöt tarjoavatkin aina varmoja klassikkomakuja, virkistäviä uutuuksia unohtamatta.

UL Kingis Kmedia PelastakaaLapset 2020 Kuvituskuva V2

Vuonna 2020 Kingis kannustaa olemaan herkullinen juuri tuollaisena kuin olet

Kingis on hyväntahtoinen jäätelö, suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Vuonna 2020 Kingis muistuttaa, että olemme herkullisia juuri sellaisena kun olemme.

Kingis Herkkusuklaa jäätelöpuikko on täydellinen uutuus kaikille suklaisten makujen rakastajille. Jäätelö on ihana yhdistelmä tummaa kaakaojäätelöä, suklaista kuorrutetta sekä tietenkin Kingis-sydäntä. Kingis rohkaisee ison, kuuluvan kampanjan myötä olemaan herkullinen juuri tuollaisena kuin olet.

Kingis herkkusuklaa 680x300

Suurella sydämellä pienten puolesta

Yhdessä Kingis ja K-Citymarket lahjoittavat loppukesän kampanjan aikana 5 senttiä jokaisesta myydystä Kingis-puikosta Pelastakaa Lapset ry:lle. Kingis & Pelastakaa Lapset -kampanja on käynnissä K-Citymarketeissa 30.7.-23.8. Aikaisempina vuosina Kingis -yhteistyöllä on tuettu muun muassa Pelastakaa Lapset ry:n tukiperhetoimintaa ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja lasten koulunkäyntiä sekä harrastustoimintaa. Kingiksellä on suuri sydän ja sen avulla halutaan tukea myös vuonna 2020 Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa.