KISSAT ANSAITSEVAT PARASTA

KISSAT ANSAITSEVAT PARASTA

Päivitetty 30.5.2024

Me SHEBA®:lla pidämme kissoja aivan erityisinä. Rakastamme niiden eleganssia, salaperäisyyttä ja ainutlaatuista kissamaista henkeä. Siksi panostamme niin paljon heille herkullisen ruoan kehittämiseen. Ruokaa, joka viettelee heidän aistinsa, houkuttelee heidän makunystyröitänsä ja saa heidät kehräämään lisää.

KAIKIN AISTEIN HYVÄÄ RUOKAA

Kaikki reseptimme ovat luotu ilahduttamaan kissaruokalijoitamme. Ajattele meheviä suupaloja, joissa on laadukasta proteiinia, herkullisia kastikkeita ja laadukkaita vihanneksia. Lisäksi huolehdimme siitä, että reseptimme ovat terveellisiä, ravitsemuksellisesti tasapainoisia ja valmistettu kestävästä kalasta.

KESTÄVÄMPI JA TOIVEIKKAAMPI TULEVAISUUS

Kestävyys on tärkeää ja pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Olemme sitoutuneet käyttämään 100-prosenttisesti kestävästi hankittua kalaa ja pyrimme tekemään pakkauksistamme 100-prosenttisesti kierrätettäviä vuoteen 2025 mennessä. Vuonna 2022 siirryimme Fresh & Fine -valikoimassamme muovisista ulkopakkauksista paperisiin. Olemme myös intohimoisesti mukana säilyttämässä ja uudistamassa valtameriemme kauneutta, ja olemme käynnistäneet SHEBA HOPE GROWS™ -ohjelman, joka on maailman suurin koralliriuttojen ennallistamisohjelma.