Knorr Veggie Snack, hyvän olon kasvisvälipala

Knorr Veggie Snack, hyvän olon kasvisvälipala

Päivitetty 6.3.2018

Täydellisen välipalan resepti syntyy laadukkaista raaka-aineista, mielenkiintoisista mauista sekä kauhallisesta nopeutta ja helppoutta!

Helppoja, terveellisiä ja nopeita välipaloja

Kiireinen arki syö energiaa ja jaksamista. Energiatasot pysyvät paremmin yllä, kun huolehtii säännöllisestä ruokailusta ja nauttii ravintorikkaita aterioita päivän aikana.

Ruokailu on muuttunut – nykyään puolet syömistämme aterioista ovat välipaloja ja ruokailu keskittyy usean pienemmän aterian ympärille. Välipalat sopivat moderniin elämäntyyliin: ne kulkevat helposti mukana paikasta toiseen ja ovat kiireisen arjen pelastus. Syömällä tarpeeksi usein, pysyy väsymys ja nälkä kurissa ja olo on virkeä.

Välipalojen tarjonta on suurempaa ja monipuolisempaa kuin koskaan. Terveellisesti syöminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin nyt: laadukkaita välipaloja löytyy kauppojen hyllyiltä paljon ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Syömällä kasvispitoisia välipaloja on myös helppo varmistaa riittävä kasvisten määrä ruokavaliossa.

Knorr Veggie Snack on hyvän olon kasvisvälipala!

Hyvä välipala on yhdistelmä laadukkaita raaka-aineita helpossa ja nopeasti nautittavassa muodossa. Knorr Veggie Snack -välipalatuotteet ovat tasapainoinen yhdistelmä kasviksia, hyviä hiilihydraatteja, terveellisiä siemeniä sekä mielenkiintoisia makuja. Veggie Snack -tuotteet ovat täydellinen kaveri kiireessä - ne valmistuvat viidessä minuutissa ja kuppiin tarvitsee lisätä vain kiehuva vesi.

Herkullisia vaihtoehtoja on neljä, joissa jokaisessa on värikkäitä kasviksia ja pohjana joko kvinoa, couscous, pasta tai riisi. Kaikki makuvaihtoehdot sopivat kasvissyöjille ja sisältävät runsaasti kasviksia ja kuitua. Tuote säilyy lämpimässä ja on siksi myös helppo ottaa mukaan päivän ajaksi ja nauttia näppärästi, kun sopiva hetki koittaa. Knorr Veggie Snackit ovat täydellinen välipala, kun et halua tehdä kompromissia maun, helppouden ja terveellisyyden välillä.