Lahjoita hymy

Lahjoita hymy

Päivitetty 31.7.2020

Pepsodent ja Lastenklinikoiden Kummit yhteistyössä lasten ja nuorten hymyjen hyväksi.

Pepsodent ja Lastenklinikoiden Kummit tekevät tänä vuonna yhteistyötä, jonka tavoitteena on välittää hymyn voimaa sekä lisätä tietoisuutta suun terveydestä ja sen vaikutuksesta lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Pepsodent lahjoittaa vuoden 2020 aikana myydyistä Pepsodent-tuotteista osuuden Lastenklinikoiden Kummit ry:n työhön lasten ja nuorten hoidon hyväksi Suomessa.

Kummit yhteistyö nivoutuu yhteen myös Pepsodentin uuden brändilähettilään Elastisen kanssa, sillä Elastinen on jo pitkään itse ollut Kummien toiminnassa mukana. Kaikkia kolmea tahoa yhdistää selkeä asia: halu lisätä hymyä ympärillään. Pepsodent haluaa parantaa suomalaisten suun terveyttä, jotta jokainen voisi päästää hymynsä voiman valloilleen. ”Hymyn voima on todella vahva ja terveellä suulla on helpompi hymyillä. Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on meille erittäin mielekäs tapa tehdä hyvää sekä välittää tärkeää tietoa suun terveydestä”, toteaa Unileverin markkinointipäällikkö Ilse Siekkinen.

Yhteistyön näkyvimpänä osana on syyskuussa järjestettävä Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti, joka nähdään MTV3:lla. Tämän lisäksi tarkoituksena on syksyllä toteuttaa esimerkiksi digitaalinen koulukampanja, jossa alakoululaisia motivoidaan säännölliseen ja oikeaoppiseen hampaidenpesuun leikkisien materiaalien ja kouluikäisille suunnattujen tuotteiden kannustamina. Pepsodentille onkin tärkeää juuri suun terveyden ja joka-aamuisen sekä -iltaisen hampaidenpesun merkityksen korostaminen – jo pienimmillekin hymyille.