Lipton - Teekupillinen ystävän seurassa on yhteistä laatuaikaa

Lipton - Teekupillinen ystävän seurassa on yhteistä laatuaikaa

Päivitetty 26.11.2020

Lipton luo laadukkaita hetkiä yksinäisyyden vähentämiseksi.

Lipton on brändi, jolla on tarkoitus: Haluamme luoda laadukkaita teehetkiä, joilla vähennetään myös tällä hetkellä kokemaamme yksinäisyyttä teekupillinen kerrallaan. Haluamme asiakkaidemme myös pysähtyvän hetkeksi nykypäivän kiireisen arjen keskellä ja olevan läsnä hetkessä.

Tavoitteenamme on vähentää yksinäisyyttä, joten kannustamme sinua olemaan positiivisessa yhteydessä ympärilläsi oleviin ihmisiin ja osallistumaan heidän elämäänsä miten ikinä voitkaan.

Kuppi Lipton-teetä auttaa sinua pysähtymään elämän tärkeiden asioiden äärelle. Teelehtemme ovat sateen kastelemia ja ne saavat yli 4000 tuntia aurinkoa ennen kuin ne poimitaan tuoreimmillaan juuri sinun Lipton -teehetkeäsi varten.

Teemme kestävästä kehityksestä elämäntavan

Lipton teet tuotetaan kestävästi maailman parhaimmilla plantaaseilla ja ne ovat saaneet Rainforest Alliance -sertifikaatin. Lue lisää Rainforest Alliance -sertifikaatista.

Lisäksi Lipton on sitoutunut Ethical Tea Partnership -kumppanuuteen. Se on voittoa tavoittelematon järjestö, joka pyrkii saattamaan teeteollisuuden yhteen kehityskumppanien, kansalaisjärjestöjen ja hallitusten kanssa parantaakseen työntekijöiden, viljelijöiden sekä työ- ja elinympäristön oloja.

Tee voi luoda parempaa elämää – niin työntekijöille, pienviljelijöille kuin teen juojillekin. Maailman suurimpana teeyhtiönä me haluamme varmistaa, että tee rakentaa yhteisöjä, parantaa ihmisten elinoloja sekä kunnioittaa ympäristöä.