Uutuudet
Lokakuun parhaat uutuudet

Lokakuun parhaat uutuudet

Lokakuun parhaat uutuudet saapuvat K-ruokakauppoihin! Mikä on suosikkisi?

Arla Tolkuttomat juustot – passelit uutuudet pienemmässä pakkauskoossa!

Kolme tolkuttoman herkullista, höylättävää ja kaikille maistuvaa uutuutta jokaisen makuun. Passeli Port Salut 350g tuo herkullista vaihtelua perinteiselle kermajuustolle, Salskea Cheddar 400g piristää jokaisen päivän ja Kliffa Gouda 400g kruunaa voileivän kuin voileivän.

Osallistu kilpailuun!

Apetit Kukkakaaliwings ja Parsakaaliwings

Rapeat Apetit Kukkakaaliwingsit ja Parsakaaliwingsit ovat uusi herkullinen naposteluruoka ja kasvislisäke. Wingsien kuorrute saa makua savupaprikasta, cayennepippurista ja chilistä. Lisäksi nämä tuotteet ovat täysin vegaanisia ja gluteenittomia eli ne sopivat monelle herkuttelijalle.

Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g

Snellmanin Kotimainen palvikinkku kypsennetään hitaasti mureaksi ja savustetaan lempeästi aidolla leppäsavulla. Iso koko tekee viipaleista poikkeuksellisen mureita ja verkossa kypsentäminen viimeistelee kauniin savureunan, jossa aidon savustuksen maku korostuu. Tehty Suomessa, suomalaisesta lihasta.

Osallistu kilpailuun!

Dentalife® DuraPlus™ -purutikku

Innovatiivinen Dentalife® DuraPlus™ -purutikku koirasi hampaiden hyväksi! Sen patentoitu kierteinen muoto ja tiivis rakenne pidentävät puruaikaa, joka auttaa puhdistamaan koirasi hampaat syvemmältä ja ienrajan tuntumasta. Purutikku on vähärasvainen eikä sisällä lisättyjä keinotekoisia maku- tai väriaineita eikä lisättyä sokeria. Sopii erityisesti isommille ja vahvaleukaisille koirille. Voit antaa koiralle yhden purutikun joka toinen päivä.

Osallistu kilpailuun!

Jacobs Coffee -kahvit

Kahvitaituruutta vuodesta 1895 – nyt saatavilla myös Suomessa! Koe ylivertainen jauhettu kahvi ja maista Jacobs Krönung ja Krönung Mild -suodatinkahveja. Niissä on huolellisella paahtamisella tuotu esiin laadukkaiden kahvipapujen taianomainen aromi. Jacobs Cronat Gold -pikakahvi on Premium-laatuinen pikakahvi, josta valmistat täydellisen pitkän tumman kahvin täyteläisellä aromilla.

Osallistu kilpailuun!

Kitchen Joy Southern Fried Chicken

Laadukkaat Kitchen Joy Southern Fried Chicken -sisäfileet on leivitetty kevyesti ja maustettu herkullisella, suomalaiseen makumaailmaan sopivalla mausteseoksella. Sisäfileet on nopea valmistaa, ne kypsyvät uunissa vain 14 minuutissa.

Hau Hau Champion Viljaton herkku

Hau-Haun uudet viljattomat koiran herkut hurmaavat tuoksullaan niin koiran kuin omistajankin. Euroopassa valmistetut herkut sisältävät lihan tai kalan lisäksi marjoja ja yrttejä. Ne antavat tuotteille herkullisen tuoksun ja niiden toiminnalliset ominaisuudet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia. Viljattomat koiran herkut on pakattu uudelleensuljettaviin ja riittoisiin pakkauksiin, makuvaihtoehdosta riippuen 150 g tai 200 g.

Osallistu kilpailuun!

Pingviini jäätelöt

Muutimme kaiken muun paitsi muodon! Suomalaisten rakastama Pingviini tuo syksyllä kauppoihin uudistetut litran kotipakkaukset. Reseptiä on entisestään parannettu, sen herkullisuutta ja kermaisuutta on lisätty. Samalla uusittu, veikeä ilme herättää Pingviinin eloon.

Vanhojen tuttujen makujen lisäksi pakastealtaasta löytyvät ihastuttavat uutuudet: Mustikka, Sirkus, Valkosuklaa-Suolainen Kinuski, Suklaa-Laku sekä Kevyt Suklaakierre. Kaikki litraset on valmistettu Suomessa, Turengin tehtaalla.

Osallistu kilpailuun!

Naapurin Maalaiskanan Rapeat Fileeviipaleet, Spicy & Crispy / Mild & Crispy

Herkullisen rapeat viipaleuutuudet Naapurin Maalaiskanalta! Paneroidut fileeviipaleet paistuvat pannulla rapeiksi ja ovat korkea lihapitoisuutensa ansiosta erityisen maukkaita. Fileeviipaleiden panerointi pohjautuu maissiin ja on täysin gluteeniton, joten tuotteet sopivat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Rapeat Fileeviipaleet on valmistettu Liedossa kotimaisesta ja GMO-vapaasta Naapurin Maalaiskanasta. Käytä monipuolisesti tortilloissa, tacoissa, salaateissa tai dippaile sellaisenaan. Saatavilla kaksi vaihtoehtoa, Mild & Crispy miedompaan makuun sekä Spicy & Crispy pientä potkua kaipaavalle. Lihapitoisuus 85-86 %.

Mestari Kettusen Nakki sekä Lenkki

Makkarauutuuksia Naapurin Maalaiskanalta! Mestari Kettusen Nakki ja Lenkki on valmistettu kotimaisesta Naapurin Maalaiskanasta ja ne ovatkin erinomainen vaihtoehto punaista lihaa välttäville. Herkulliset luonnonkuorelliset tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja valmistettu Suomessa.

Pirkka Luomu – jo lähes 200 tuotetta!

Pirkka Luomu -sarja täydentyy syksyn aikana monilla uutuuksilla ja laajenee kaikkiaan lähes 200 tuotteeseen. Uusia tulokkaita ovat esimerkiksi hillot, mausteet, pizza, kaurajuoma, karamellitäytevohvelit ja tofu.

Pirkka Parhaat riisinuudeli

Pirkka Parhaat riisi- ja lasinuudelit sopivat erityisen hyvin aasialaisiin ruokiin. Kokeile lämmittäviin keittoihin, paistettuihin nuudeleihin ja raikkaisiin nuudelisalaatteihin. Tuotteet ovat gluteenittomia.

Pirkka fudge cakes

Kuorrutetut kahvikakut ovat helpoista helpoin herkku kahvipöytään. Maista, mikä on suosikkimakusi!

Pirkka gluteeniton tiikerikakku 300g

Perinteinen tiikerikakku on nyt saatavilla gluteenittomana. Kakku on laktoositon ja valmistettu Suomessa.

Pirkka lautasliinat by Kaisa Ranta

Pirkka lautasliinat ovat saaneet kauniit, suomalaisen taiteilijan Kaisa Rannan suunnittelemat kuosit. Häntä inspiroi suomalainen puhdas luonto, ja kuvituksessa yhdistyvät kalevalainen kerronta ja moderni fantasiamaailma. Lautasliinojen kuosit ovat peräisin Rannan kuvittamasta Emolinan tarinoista, joka on 8-12 -vuotiaiden oma fantasiamaailma ja josta ilmestyy ensimmäinen kuvitettu romaani ensi syksynä.

Pirkka Parhaat calluna 17 cm

Koristele parveke tai terassi kauniiksi syyskukilla! Upea Pirkka Parhaat calluna ihastuttaa oikein hoidettuna pitkälle kevääseen asti.