Magnum esittelee kaikkien aikojen ylellisimmän jäätelönsä

Magnum esittelee kaikkien aikojen ylellisimmän jäätelönsä

Julkaistu 28.2.2021

Uusi Magnum Double Gold Caramel Billionaire on ylellinen jäätelö, jossa on ylenpalttisen monta herkullista kerrosta.

Maailman johtava jäätelö- ja suklaabrändi Magnum on juuri luonut kaikkien aikojen ylellisimmän jäätelönsä: Magnum Double Gold Caramel Billionaire. Huolella kehitetty tuote sisältää useita vietteleviä kerroksia. Niiden erityisen intensiiviset makuelämykset todistavat, että nautinto koostuu todellakin useista kerroksista.

Magnum Double Gold Caramel Billionaire on jännittävä yhdistelmä rapeita keksinpaloja sisältävää kultaista krokanttisuklaata, jonka alta löytyy kerros suolaista kinuskikastiketta sekä kaksinkertaiset kierteet sametinpehmeää keksin- ja pekaanipähkinänmakuista jäätelöä.

UL Magnum DGCB K-media kuvituskuva 680x680

Uusi Magnum valmistetaan huolella tarkkaan valikoiduista raaka-aineista. Kultainen krokanttisuklaa sisältää kaakaovoita ja karamellisoitua sokeria, jolloin suklaaelämyksestä tulee jumalaisen rapea. Magnum Double Gold Caramel Billionaire yhdistää vastustamattoman krokanttisuklaan rapeisiin italialaisiin keksinpaloihin, jotka nostavat rakenteen ja maun aivan uudelle tasolle.

Ensimmäinen puraisu keksinpaloja sisältävään, Magnumille ominaisen lohkeavaan suklaaseen paljastaa syntisen kerroksen koostumukseltaan ylellistä ja herkullista kinuskikastiketta. Siinä on saavutettu täydellinen tasapaino kermaisen toffeen ja suolaisuuden välillä. Kinuskikastikkeen alla odottaa kaksi silkinsileää jäätelökierrettä, joissa yhdistyvät ihanat pekaanipähkinän ja keksin maut. Se tyydyttää jokaisen nautiskelijan makeannälän.

Magnumin ainutlaatuinen lohkeava suklaakuori on belgialaisten suklaamestarien luomus ja raaka-aineet ovat tietenkin korkeinta laatua. Tarkkaan valitut ja vastuullisesti tuotetut kaakaopavut ovat Rainforest Alliance -sertifioituja. Uusi Magnum tarjoaa vertaansa vailla olevan aistielämyksen, kun jokainen puraisu todistaa, että nautinto koostuu useista kerroksista.

Magnumin mielestä päivä ilman nautintoja on hukkaan heitetty. Kaikilla on oikeus nautinnollisiin elämyksiin. Jäätelön ja suklaan asiantuntijoina haluamme inspiroida kaikkia hemmottelemaan itseään. Siksi tarjoamme uusia ylellisyyden kerroksia.

Magnum Double Gold Caramel Billionaire on myynnissä uusituissa pahvipakkauksissamme, joiden valmistuksessa on käytetty vähintään 75 % kierrätyskuituja. Uutuus on saatavana yksittäin 85 ml:n jäätelöpuikkoina, sekä neljän kappaleen pakkauksissa.

Magnum – Pleasure has more than one layer

Magnum esiteltiin vuonna 1989 ja se oli ensimmäinen jäätelöpuikko, jota markkinoitiin aikuisille suunnattuna premium-jäätelönä. Magnum on nykyään maailman johtava jäätelöbrändi, jonka tuotteita myydään yli miljardi kappaletta vuodessa. Se on Unileverin suurin jäätelömerkki. Lisätietoja täältä.

Uutuusmaku saatavilla K-kaupoista!