CRAVE™ - koska uskomme, että lemmikkien todellista luontoa tulee kunnioittaa

CRAVE™ - koska uskomme, että lemmikkien todellista luontoa tulee kunnioittaa

Päivitetty 28.1.2021

CRAVE™-ruoat ovat viljattomia, niissä on runsaasti proteiinia ja ne sisältävät tuoretta eläinproteiinia.

CRAVE™-ruoassa tiivistyy se, mitä lemmikit todella tarvitsevat ravinnostaan, jotta se vastaisi niiden tarpeita ja toiveita. Uskomme, että lemmikkien todellista luontoa tulee kunnioittaa. Siksi CRAVE™-ruoat ovat viljattomia, niissä on runsaasti proteiinia sekä ne sisältävät tuoretta eläinproteiinia. Emme käytä tuotteissamme keinotekoisia väri-, maku-, tai lisäaineita, soijaa tai maissia. CRAVE™-tuotteiden herkullisuus takaa, että ne maistuvat lemmikillesi varmasti! CRAVE™-tuotesarjasta löydät tuotteet sekä kissallesi että koirallesi.

Proteiini on tärkeä ravintoaine lemmikillesi

Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista lemmikkisi ruokavaliossa, sillä se tukee lihaksien terveyttä ja hyvinvointia, edistää herkkää ruoansulatusta ja varmistaa riittävän energiansaannin. Runsasproteiininen ruokavalio on avainasemassa, jos haluat varmistaa, että lemmikkisi saa riittävästi energiaa ja sen lihakset pysyvät terveinä.

Eläimen ruoansulatus pilkkoo ravinnon sisältämän proteiinin aminohapoiksi. Eläinperäiset raaka-aineet ovat erinomainen proteiinin lähde, mutta myös kasviproteiinit ovat hyvin sulavia ja sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, jotka täydentävät eläinproteiinien sisältämää aminohappokoostumusta.

Runsasproteiinisen CRAVE™-kuivaruoan resepteissä yhdistyvät eläin- ja kasviperäiset proteiinit, jotka tasapainottavat koiranruoan aminohapposisältöä. Vähintään 60-prosenttisesti eläinperäinen CRAVE™-kuivaruoka saa inspiraationsa kissan ja koiran luonnollisesta ruokavaliosta. Käytämme hyvin sulavia, laadukkaita proteiinin lähteitä kuten tuoretta kanaa, lammasta, kalaa ja herneitä.

mars crave nappulat kuvitus

Lemmikinruokapakkausten ainesosaluettelon ymmärtäminen

Lemmikinruokien pakkaustekstit tulisi lukea aivan yhtä huolellisesti kuin ihmisiä varten ostettavien elintarvikkeiden ainesosaluettelot. Usein lemmikinruokien ainesosaluettelot saattavat näyttää monimutkaisemmilta kuin ihmisille tarkoitettujen elintarvikkeiden, mutta periaate on molemmissa sama.

Raaka-aineet ovat järjestetty ainesosaluetteloon laskevassa järjestyksessä tuotteen prosenttiosuuden mukaan. Jos ensimmäisenä raaka-aineena on esimerkiksi kana, voi olla varma, että elintarvike sisältää merkittävän määrän kanaa. Lemmikinruokatuotteissa raaka-aineet voidaan järjestää joko tuoteluokkien tai yksittäisten raaka-aineiden perusteella. Lemmikkien ruokien valmistajat ovat tehneet sopimuksen käyttää kivennäisaineista tuoteluokkaa, jotta voidaan välttää pitkät kivennäisaineiden luettelot.

Lemmikinruokaostoksilla on suositeltavaa etsiä tuotteita, jotka sisältävät eläinproteiinia, kuten kanaa ja nautaa. Näin voit olla varma, että lemmikkisi saa terveellistä ja laadukasta ravintoa, joka sisältää sen tarvitsemia proteiineja ja aminohappoja.

mars crave claims kuvitus

Vaihda uuteen kissan- tai koiranruokaan 6 päivässä

Jos annat CRAVE™-lemmikinruokaa ensimmäistä kertaa tai vaihdat sen tyyppiä, on suositeltavaa sekoittaa uuden ruoan joukkoon vanhaa ruokaa kuuden päivän ajan. Lemmikkisi ruoansulatusjärjestelmä voi olla herkkä ruokavalion muutoksille. Siirtymäaika auttaa lemmikkisi vatsaa tottumaan erittäin hyvin sulavaan CRAVE™-kuivaruokaan. Kuusi päivää kestävä siirtymäaika auttaa vähentämään äkillisestä ruokavaliomuutoksesta johtuvien ruuansulatusongelmien todennäköisyyttä.

mars crave ruokintakaavio kuvitus

Tyytyväisyystakuu

Uskomme, että lemmikkisi tulee pitämään CRAVE™-ruoasta. Siksi takaammekin 100% tuotetyytyväisyyden, tai saat rahasi takaisin. Osta CRAVE™-tuote lähimmästä päivittäistavarakaupastasi, anna lemmikkisi kokeilla tuotetta. Jos et ole tyytyväinen, tarjoamme sinulle rahasi takaisin - lue lisää täältä.

mars crave 680x300