Mehevän maistuvat uutuuspizzat: Grandiosa Extra!

Mehevän maistuvat uutuuspizzat: Grandiosa Extra!

Julkaistu 28.2.2019

Uusissa Grandiosa Extra pakastepizzoissa on enemmän täytettä ja enemmän makua– juuri kuten suomalaiset pakastepizzan ystävät haluavat. Niissä on myös ohut ja rapea, kiviuunissa paistettu pohja.

Aina ei ehdi tai viitsi valmistaa ruokaa alusta lähtien itse. Silloin tarvitaan jotain helppoa, herkullista ja täyttävää, kuten uudet Grandiosa Extra pakastepizzat. Ne on ideoitu ja kehitetty kuluttajatutkimusten pohjalta, joiden mukaan moni kaipaa pakastepizzoihin enemmän täytettä ja pohjaksi mieluiten ohuen ja rapean, kiviuunissa paistetun pizzapohjan. Grandiosa Extra pizzoissa yhdistyvät nämä halutut ominaisuudet; laadukkaita täytteitä on niin paljon kuin niitä on ohuelle pohjalle mahdollista laittaa ilman että pohjasta tulee liian kostea. Uutuudet ovatkin herkullisen meheviä ja ruokaisia.

Grand mozza alakuva Grandiosa Extra Pepperoni-Mozzarella 400 g sisältää kaikkia suosikkitäytteitä juuri sopivissa mittasuhteissa. Siinä on mausteista Pepperoni-makkaraa ja mozzarella-juustoa, joita raikastavat tomaatti ja semi-kuivattu tomaatti. Maun viimeistelee pestokastike.

Grand kebab alakuva Grandiosa Extra Kebab 400 g on mausteisemmasta pizzasta pitävän valinta. Täytteinä on kebablihaa, punasipulia, peperoni-chiliä ja Gouda juustoa. Lisämakua ja mehevyyttä tuovat basilika ja maustevoi.

Grandiosa Extra – koska enemmän on enemmän!